DAW speelde op dinsdagavond 1 september een oefenwedstrijd tegen SIOL. De ploeg uit Katwijk verraste afgelopen seizoen door kampioen te worden in de Zesde Klasse om daarna ook nog te promotie af te dwingen naar de Vierde Klasse.

Al vroeg in de wedstrijd komt DAW op voorsprong. Marc Raaijmakers is de maker van de 1-0. Halverwege de 1e helft een onoplettendheid bij DAW. Een voorzet wordt binnengewerkt door de Katwijkse spits: 1-1. DAW krabbelt op en weet nog voor rust weer op voorsprong te komen: 2-1. Weer is Marc Raaijmakers de gevierde man.

In de 2e helft kreeg DAW diverse riante kansen om de score uit te breiden, maar het vizier stond niet op scherp. Gescoord werd er niet meer. In de slotfase had DAW een overtal. SIOL eindigde de wedstrijd met tien spelers na een grove charge op Mike van de Ven.