Eerste wedstrijd in de 1e klasse, VDZ uit Arnhem kwam op bezoek. VDZ komt sterk uit de startblokken en probeert met lange ballen vanuit achteruit de spitsen in stelling te brengen. Echter werd de bal steeds weggehaald, soms met wat geluk.

De dames van DAW krijgen niet veel kansen, maar in de 23ste minuut maakt de nummer 15 een cruciale vergissing. Ze speelt de bal te kort terug op haar keepster, Bianca is er als de kippen bij om de bal op te pikken. Bianca gaat 1 op 1 op de keepster af en faalt niet, waardoor de brilstand van het bord af gaat. 1-0. Een kleine 7 minuten verder is er bijna een verdubbeling van de score. Linda geeft de bal op Bianca en vanuit de draai haalt ze uit maar gaat de bal net voorlangs. Daarna een vrije trap links van de 16 op ongeveer 20 meter vanaf het vijandige doelgebied. Chantal en Lieke gaan achter de bal staan. Chantal neemt hem en helaas raakte de bal de lat. VDZ krijgt ook kansen, maar tot opluchting van menige met een DAW hart gaan ze rakeling langs.

In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer. DAW bleef overeind, mede dankzij het uitstekende keeperswerk van Iris. Die het onmogelijke mogelijk maakte door ballen uit de doelmond te boksen. Na 77 minuten had Linda de wedstrijd op slot kunnen gooien. In een 1 op 1 actie schoof ze de bal langs de keepster maar ook langs de verkeerde kant van het doel. Na nog 13 spannende minuten floot de scheids af en zijn de eerste 3 punten in de eerste klasse een feit.