• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Beste B–speler/speelster,

Vorig jaar zijn we gestart met de alternatieve B-klussendag: het fluiten van wedstrijden van onze MD-, E- en F-teams. Na een succesvolle opstart vorig jaar heeft het DAW-jeugdbestuur besloten dat vanaf dit seizoen alle B-spelers en speelsters 2 wedstrijden dienen te fluiten.
Hieronder in het kort de belangrijkste spelregels:

  • Indien je niet kunt op het moment dat je bent ingeroosterd, moet je zelf met iemand ruilen. Je bent hier zelf helemaal verantwoordelijk voor, het heeft dus geen zin om DAW hierover te bellen. Daarnaast geef je aan Tom School door met wie je hebt geruild via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Het is toegestaan te ruilen. Het is niet toegestaan elkaars diensten over te nemen. Iedere speler dient dus te fluiten.

  • Aan het niet komen opdagen tijdens een dienst zijn sancties verbonden:
    -1 keer verzaakt > sanctie: 2 nieuwe wedstrijden fluiten
    -2 keer verzaakt > sanctie: 2 nieuwe wedstrijden fluiten en 1 wedstrijd schorsing.
    -3 keer verzaakt > sanctie: 2 nieuwe wedstrijden fluiten en schorsing totdat je taak is
     volbracht.

  • Voor de scheidsrechters geldt, dat indien een wedstrijd wordt verzet naar een andere dag, je fluitbeurt automatisch ook wordt verzet naar die andere dag. Je bent dus ingedeeld op een wedstrijd en niet op een bepaald moment.

  • Aanwezig een half uur voor aanvang in het wedstrijdsecretariaat. Daar krijg je verdere instructie en wordt je aanwezigheid genoteerd.

  • Op de website van DAW worden bij het programma de scheidsrechters ook weergegeven.
    KLIK HIER om te bekijken wanneer je bent ingeroosterd.

  • Heb je behoefte aan uitleg over het fluiten dan kan DAW een informatieavond plannen. Je dient je dan voor 18 september aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij wensen jullie veel succes met het fluiten. Heb je vragen dan kan je contact opnemen met Tom School (06-47110337).

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur DAW