• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat met een geheel fitte groep en vol vertrouwen naar Vianen Vooruit. Ondanks de verliespartij van zondag. Bij Vianen ontbreekt in ieder geval sterkhouder en routinier Rob van Raaij, deze zit een schorsing uit.

DAW kreeg voldoende kansen afgelopen zondag en dit geeft vertrouwen. Trainer Rob van der Ven hier over en over de wedstrijd van zondag; "In deze klasse worden wedstrijden vaak op details beslist. Dat is afgelopen zondag wel gebleken tegen Nooit Gedacht. Het vertrouwen is echter wel degelijk aanwezig bij staf en spelersgroep. We moeten voetballend de lijn door trekken en aan de slag met de verbeterpunten uit voorgaande wedstrijden. Het opbouwen en het druk zetten kan veel beter, daarnaast zullen we zorgvuldiger om moeten gaan met de vrije trappen en corners die we krijgen. De groep is echter fit en scherp en iedereen is gebrand om zondag de eerste overwinning binnen te halen. Tegenstander Vianen is een stugge ploeg met enkele ervaren jongens in het team. Daarnaast beschikt Vianen over een aantal makkelijk scorende spelers en heeft men veel kwaliteit op het middenveld die elkaar goed aanvullen."

DAW is dus gebrand op een overwinning. Vianen zal ongetwijfeld hier een stokje voor willen steken. Trainer Dennis Kroes wil met zijn ploeg aanvallend voetbal spelen en met druk naar voren. Dat kan een leuke wedstrijd worden. De DAW supporters zullen er weer massaal zijn. Scheidsrechter is de heer Bloemen aan de koebaksesstraat 35B. Op naar de eerste driepunter!

Tagged under DAW 1