Nooit Gedacht uit Geffen, dat betekent de derby voor de dames uit Schaijk. In het verleden zijn de resultaten nog altijd positief geweest voor de oranjehemden, zou dat vandaag ook zo zijn?

Nooit Gedacht begon fel aan de wedstrijd en zetten vanaf het eerste fluitsignaal veel druk op de Schaijkse defensie. Na 19 minuten was het raak voor de dames uit Geffen. Een bal door het midden werd niet goed aangepakt en via een puntertje kon de dame uit Geffen binnen tikken. Niet veel later een grote kans aan de andere kant van het veld, maar na een mooie actie van Linda suisde de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Met een stand van 1-0 werd de kleedkamer bezocht.

In de tweede helft een zelfde soort spel als in de eerste helft. Na 60 minuten werd de score verdubbeld door de dames uit Geffen. In de 68 minuut werd een mooie assist van Janneke verwerkt tot een nog mooier doelpunt van Chantal. Ze kwam tussen de keepster en haar verdedigster en lobt de bal over de keepster heen. Hierna ging DAW met meer druk naar voren spelen echter na 4 minuten kreeg het de deksel op de neus. Een lange uittrap van de keepster kwam bij de captain van Geffen terecht. Elles was nog terug aan het lopen en kon niet voorkomen dat ze 1 op 1 tegen Iris kwam te staan 3-1. Niet veel later kreeg Nooit Gedacht een corner die netjes, wederom door de captain, werd binnengekopt 4-1.

De dames van DAW probeerde het wel, maar het zat ze niet mee. Ballen die net niet aankwamen of die van de voet afketsten. In de 77ste minuut een uitbraak aan de rechterkant van het veld van Nooit Gedacht. Deze dame zet de tegenstander netjes aan de kant en kan zo doorlopen op Iris. Iris verwacht de lange hoek, maar via de korte hoek gaat hij erin. 5-1. Chantal had nog een treffer op haar naam kunnen krijgen door in de 88ste minuut een afstandsschot te mogen promoveren tot doelpunt, maar helaas zat dit er net niet in. Eindstand 5-1.