• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat zondag op bezoek bij Nulandia. Het kunstgrasveld op sportpark Duin en Dael is om half drie het strijdtoneel. DAW weet zich gesterkt door de twee winstpartijen achter elkaar. Nulandia staat volgens de kenners te laag op de ranglijst. Het verloor de laatste twee competitie duels, de eerste twee werden gewonnen. DAW is gewaarschuwd; de ploeg van trainer Ton Berens is uit op revanche.

DAW zal met dezelfde beleving en strijd het veld op moeten gaan als de laatste wedstrijden, niets komt gratis. Trainer Rob van der Ven heft zijn strijdplan klaar, maar houd de kaarten voor zich. Rob over zondag; “Ben erg benieuwd of dat we het spel van de vorige twee wedstrijden tegen, met alle respect, toch wat mindere tegenstanders, nu ook kunnen laten zien tegen Nulandia. Iedereen is fit dus er zullen opnieuw keuzes gemaakt moeten worden. Zaak is om de lijn van de eerste helft tegen Hapse Boys door te trekken, ongeacht wie er gaan spelen. De sfeer is uitstekend en we krijgen steeds meer vertrouwen in eigen kunnen. We weten daarnaast wat we kunnen verwachten en wat de sterke en minder sterke punten zijn van Nulandia. Basis is wederom inzet, strijd en beleving dan kunnen we het iedere tegenstander lastig maken, dus ook
Nulandia”.

Duidelijke taal van de jonge oefenmeester. Gaat DAW verrassen en zich in de kop van het klassement nestelen. U kunt het zien, zondag!

Tagged under DAW 1