De werdstrijd Volkel DAW einigde zoals die begon in 0-0. Een terechte uitslag al hadden beide teams ook kansen om het duel te beslissen.

Al in de zesde minuut een aanval over diverse schijven van DAW. Het schot van Marc Raaijmakers komt in de veilige handen van de Volkelse doelman. Daarna twee kansen voor de thuisploeg. De eerste een vrije trap van Ruud Verstegen is een prooi voor Silvester. de tweede leverde meer gevaar. De bal komt via een DAW been uiteindelijke via de onderkant van de lat terug het veld in. DAW komt er soms voetballend goed uit maar echt gevaarlijk wordt het niet na een half uur spelen is het weer Volkel die een kans kan noteren, Stijn van Cuijk zijn schot wordt geblokkeerd door Mike van de Ven de rebound wordt door Roy van Hinthum rakelings over geschoten.

Na de rust hetzelfde spelbeeld het spel golft op en neer en er is veel strijd. DAW voetbalt iets beter, daar tegenover heeft Volkel meer duelkracht. Na een uur spelen een vrije trap van Freek van Boekel, de jongeling legt de bal achter de verdediging waar Dirk één op één met de keeper de bal niet kan verzilveren. Vijf minuten later een kopbal van Roy van Hinthum op de bovenkant van de lat. Tien minuten voor tijd de kans op een doelpunt voor DAW. Corik wordt diep gestuurd en laat iedereen zijn hielen zien, echter de redding van de Volkelse doelman is uitstekend. Vlak voor tijd nog een mogelijkheid voor Stijn van Cuijk, maar de goed ingevallen Robbert Knipping brengt redding. Eindstand 0-0.

Foto's zijn hier te bekijken: DAW1 huidig seizoen.

Volgende week komt de gedoodverfde kampioenskandidaat FC Uden op bezoek. Kan DAW dan stunten? Komt dat zien.