• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat zondag as. naar de koploper op bezoek. Rhode presteert uitstekend op dit moment en gaat fier op kop in de derde klasse D. DAW is de laatste weken op dreef. Dus wie weet kunnen we voor een verrassing zorgen bij de ploeg van Theo van Lieshout. Rhode heeft veel kwaliteit in de voorhoede, de zijkanten beschikken over veel snelheid. Topscoorder bij Rhode is Kyron Brus (6X) DAW zal tot het gaatje moeten gaan wil het een resultaat halen. Bij DAW een paar kleine twijfelgevallen, zeker is dat Dirk van den Hoogen net als vorige weken nog niet zal spelen.

Trainer Rob van der Ven over zondag; “Voor zondag een mooie uitdaging om ons te meten met de koploper uit onze klasse. Rhode is een heel degelijk elftal met veel snelheid en individuele kwaliteiten voorin. We weten echter wat we kunnen verwachten en zullen ons daartegen moeten wapenen. Op een waarschijnlijk zwaar veld in Rhode, zal het lastig worden om voetballend het verschil te maken. Zaak dus om minimaal met een zelfde beleving, als de afgelopen weken, de koploper te bestrijden”.

Door de goede resultaten van afgelopen weken zullen de hondstrouwe DAW supporters ook in St Oedenrode aanwezig zijn. De ploeg moet zich realiseren dat de mooie serie, in de basis tot stand kwam, door keihard te werken. DAW kan het dan elke tegenstander moeilijk maken. Mannen succes en tot zondag!

Tagged under DAW 1