• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Zondag sluit DAW een prima eerste seizoenhelft af met een thuiswedstrijd tegen het Dintherse Avesteyn. Naar verluid zijn er bij Avesteyn een aantal blessuregevallen. DAW treed aan zonder Dirk van den Hoogen. Verder is de groep compleet.

Trainer Rob van der Ven kan kiezen: “Behalve Dirk, die helaas een terugslag heeft gekregen in zijn herstel, zijn we compleet voor aanstaande zondag. We beginnen nu toch wel te merken dat de winterstop voor een aantal spelers wenselijk is, maar we zullen zondag nog één keer moeten vlammen. Aangezien de groep nagenoeg compleet is, zullen we keuzes moeten maken. Dat we dit kunnen in deze fase van het seizoen is mede een verdienste van Henk van der Zanden. Zondag is er maar één ding dat telt en dat is het resultaat om vervolgens met een goed gevoel terug te kunnen kijken op de eerste seizoenshelft”.

Voor DAW is er maar één uitslag goed. Winst! Vanaf minuut één bij de les, en met de spelvreugde en de arbeidsethos van de afgelopen weken, moet het lukken om de punten in Schaijk te houden. Van onderschatting kan geen sprake zijn. In deze klasse kan iedereen van iedereen winnen. Supporters allemaal naar Den Heuvel voor de laatste wedstrijd van 2015.

Tagged under DAW 1