• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW heeft een compleet fitte groep voor de thuiswedstrijd tegen Nulandia, ook Mike van de Ven is weer aangesloten. DAW zal erop gebrand zijn om de koppositie in de tweede periode te verdedigen, Stormvogels'28 en Vitesse'08 zijn daarbij de kapers op de kust.
Nulandia treedt eveneens aan met een behoorlijk complete groep. Nulandia scoorde nog niet onder trainer Ton Beerens tegen de ijzersterke defensie van DAW. Beide ploegen hebben evenveel verliespunten en het doelsaldo is ook nagenoeg gelijk, kortom het zal een wedstrijd van details worden.

Trainer Rob van der Ven over zondag; 'Komende zondag kunnen we beschikken over een complete groep van 15 spelers. Alle spelers zijn fit en scherp om de reeks voort te zetten. Een cruciale een na laatste wedstrijd in de strijd in de tweede periode. Dat dit niet gemakkelijk zal worden, hebben we zondag in de wedstrijd Nulandia - Avanti'31 kunnen zien. Nulandia is een zeer degelijk elftal dat weinig weg geeft en beschikt over een aantal zeer creatieve voetballers, waarvan Geert Korsten natuurlijk de belangrijkste is. We zullen ons echter niet of nauwelijks aanpassen en verder gaan met datgene waar we momenteel mee bezig zijn. Het zal een wedstrijd worden waarin twee teams weinig voor elkaar onder zullen doen en details de doorslag zullen geven. Niet voor niets eindigde, ondanks volop kansen aan beide kanten, de twee laatste ontmoetingen in 0-0.'

Niets staat een mooie pot voetbal in de weg of het zou de voorspelde regen moeten zijn. Raadpleeg de website voor meer informatie hierover.

Tagged under DAW 1