• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW wil, paasmaandag de 2e periode in de wacht slepen. Het moet dan minimaal een punt halen tegen de hekkensluiter van de Derde klasse D Hapse Boys. De twee overgebleven concurrenten Stormvogels’28 en Vitesse’08 komen zaterdag nog in actie. Mochten beide punten morsen, dan heeft DAW sowieso de periode.

DAW zal echter gewoon voor een overwinning gaan, de stand geeft daar ook alle aanleiding toe. In deze klasse, waar de verschillen klein zijn, zal het tot het laatst spannend blijven om de titel, DAW zal daar, zeker ook aan mee willen doen. Dus een overwinning is dus zeer gewenst. Trainer Rob van der Ven zegt er het volgende over; “We staan aan de vooravond van hopelijk twee feestjes dit paasweekend. Allereerst de bruiloft van Dirk van den Hoogen zaterdag en vervolgens periode 2 op maandag. Maandag is er maar één ding dat telt en dat is het behalen van de periode. Dat dit wellicht niet met goed voetbal zal zijn dat is minder van belang. Op het kleine, hobbelige, maar vooral ook zware veld zal strijd de basis zijn. Helaas is Niels nog een tijdje niet inzetbaar en zijn Freek en Stijn nog twijfelgevallen, maar met dezelfde groep als tegen Volkel gaan we voor de overwinning. Als we 20 wedstrijden op 35 punten staan, dan doen we nog steeds mee. Dit zal absoluut niet gemakkelijk zijn, want Hapse Boys strijd voor misschien wel hun laatste kans en zal ons zeker meer tegenstand willen bieden dan tijdens de wedstrijd in Schaijk”.

Hapse Boys speelt zaterdag ook nog een wedstrijd thuis tegen Boekel Sport. DAW begint fris aan de start. DAW jeugdspelers hebben een bus vol supporters geregeld. Jongens grote klasse! Dan hebben jullie de uitslag van de quizvraag nog tegoed. De vraag luidde; Wie maakte het eerste competitiedoelpunt ooit tussen DAW en Volkel. Het antwoord was John van Ras op 17-10-1999 werd het 1-1 in Volkel. Later dat seizoen werd het thuis weer 1-1 toen scoorde Erwin Aarts het doelpunt. Helaas waren er geen goede inzendingen. Volgende keer beter!

Tagged under DAW 1