• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW reist zondag af naar het kunstgrasveld van FC Uden. Zonder Dirk van den Hoogen en Niels de Groot. Niels heeft al wel zijn eerste schreden op het trainingsveld gemaakt. DAW speelt nog een zestal finales waar het vrijuit kan voetballen voor FC Uden is er ook weinig meer te halen dus we verwachten een open en mooie wedstrijd op een strakke mat.

Trainer Rob van der Ven over zondag. “Komende zondag treffen we in Uden een geduchte tegenstander, met behoorlijk wat individuele kwaliteiten op cruciale posities. Niet voor niets scoorde FC Uden dit seizoen al 40 keer. Het aantal gelijke spelen lijkt hen op te breken, maar van onderschatting zal van onze zijde absoluut geen sprake zijn. 100% inzet, strijd en beleving is zoals altijd de basis. Is die niet aanwezig dan kunnen we van iedereen verliezen. Op een mooi kunstgrasveld zou het daarnaast leuk zijn als we weer wat van onze voetballende kwaliteiten kunnen laten zien. Wat dat betreft was de training van donderdag veelbelovend”.

De kansen liggen dan ook bij de verdediging van FC Uden naast het vele scoren geven ze ook regelmatig een doelpuntje weg. DAW heeft een zeer solide defensie, die er elke week weer staat. Mooie confrontatie met de veel scorende Udenaren. Een prima temperatuur zondag. Heerlijk voetbalweer om te spelen en te kijken. Scheidsrechter is de Hr Pennings. Aanvang wedstrijd half drie!

Tagged under DAW 1