• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Albert Heijn Jeugdkamp DAW 2016

Beste ouders,

Een tijd geleden hebben we inschrijfformulieren uit laten gaan voor deelname aan het Albert Heijn DAW Jeugdkamp dat gehouden wordt op donderdag 5 mei tot en met zaterdag 7 mei. In totaal hebben zich 106 D- en E pupillen aangemeld om mee te doen.

De meeste ouders hebben inmiddels de financiële bijdrage overgemaakt. We willen u vragen, indien u dit nog niet gedaan heeft, om de bijdrage van € 32,50 per kind voor 29 april 2016 over te maken op rekeningnummer
NL 23 RABO 0143201808 tnv RKSV Junioren DAW (niet contant betalen aub)
Dit onder vermelding van: de voornaam, achternaam en elftal van uw kind.

Het jeugdkamp zal op donderdag 5 mei beginnen om 13.00 uur. De ouders worden dan met de kinderen om 12.45 uur bij DAW verwacht. Nadat de teams bekend gemaakt zijn, kunnen de ouders naar huis, en worden zij op zaterdag 7 mei om 16.30 uur weer bij DAW verwacht om de sluitingsceremonie mee te maken en de kinderen op te halen. Voor half vijf zijn ouders helaas nog niet welkom, graag begrip hiervoor. De spullen mogen pas na de sluitingsceremonie uit de tent worden gehaald.

Mocht u gedurende het kamp contact met ons willen leggen dan kunt u bellen naar de kantine van DAW (0486 461354) of naar Mari van de Venne (06 303 71 632). Voor vragen kun je altijd e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Tom School (06 471 10 338).

Lijst van benodigde spullen AH DAW Jeugdkamp

- Luchtbed of matras, slaapzak, kussen, eventueel deken (geen stretcher)

- Pyjama

- Toiletartikelen in toilettas: (zeep, tandpasta, tandenborstel, zonnebrand, kam etc.)

- Handdoeken, washandjes en badslippers

- Voldoende ondergoed

- Voldoende kleding (denk aan warm en koud weer)

- Sportkleding: shirts, broeken, kousen, trainingspak

- Regenkleding en regenlaarzen

- Schoenen (voetbalschoenen, sportschoenen, wandelschoenen)

- Reflecterend hesje (pechhesje)

- Bord, mok, en bestek (niet van steen, groot genoeg voor avondeten, GOED GEMERKT)

- Theedoek

- Zaklamp

Telefoon, tablet etc. zijn tijdens het kamp niet toegestaan. Indien kinderen telefonisch bereikbaar moeten zijn, dient u dit als ouder vooraf af te stemmen met de organisatie. Bij constatering wordt het toestel door de organisatie voor de duur van het kamp in beslag genomen.

Denk eraan om alles te merken, ook de koffers en tassen. Dit om onnodig verlies van goederen te voorkomen.

Er mag door de jongens en meisjes geen snoep worden meegenomen. Wij zorgen als organisatie voor voldoende snoep, fruit en drinken. Bij constatering wordt dit in beslag genomen. Men mag ook geen zakgeld meegeven. Op het terrein is niets te koop.

Met vriendelijke groet,

De jeugdkamporganisatie