• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW 1 ontvangt zondag Vitesse'08 uit Gennep. Voor de Genneparen staat er weinig meer op het spel. DAW is door het onverwachte verlies van Rhode weer kanshebber. Zeker omdat Rhode nog naar Schaijk komt volgende week en het nog twee, lastige, andere wedstrijden heeft, uit bij Stormvogels en thuis tegen Avanti'31. Maar eerst zal er gewonnen moeten worden van Vitesse'08, geen gemakkelijke opgave.

Trainer Rob van der Ven over zondag; "Voor komende zondag staat de lastige thuiswedstrijd tegen Vitesse '08 op het programma. Een team met een ervaren keeper, fysiek en ervaring achterin, een voetballend middenveld en zeer veel kwaliteiten in de voorhoede. Met Soufiane Dadda en Safa Kizir hebben ze twee fantastische aanvallers die iedere wedstrijd het verschil kunnen maken. Zaak voor ons om de angels uit het spel te halen en gebruik te maken van onze sterke punten. Helaas heeft Marc Raaijmakers werkverplichtingen en is Niels bezig met zijn herstel, wat overigens met sprongen vooruit gaat. Laten we hopen dat hij deze lijn voort kan zetten.Ondanks het gemis van Marc en Niels kunnen we ook zondag weer een beroep doen op een brede fitte groep die zeer gemotiveerd is om een goed resultaat neer te zetten.Wat dat betreft belooft de training van gister veel goeds. Iedereen is er zich van bewust dat we nog enkele mooie wedstrijden tegemoet gaan, te beginnen met komende zondag."

Er schijnt zelfs zon voorspeld te zijn zondag en stijgende temperaturen. Hopelijk krijgen we een boeiende wedstrijd voorgeschoteld. De supporters zullen er weer zijn. Tot zondag.

 
 
 
Tagged under DAW 1