• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW speelt volgend seizoen ook weer in de derde klasse. Op een zonnige zondag was het afhankelijk van uitslagen op de andere velden. In Helmond werd al vrij snel duidelijk dat Oranje Zwart het wel ging redden. De Helmondse ploeg was veel beter dan ODC, het won uiteindelijk met 6-2. ODC liet zich niet van zijn beste kant zien, zullen we maar zeggen. In Hoensbroek speelde de plaatselijke FC tegen SHH uit Herten. Lange tijd was dit wel een wedstrijd, volgens het verslag van SHH. Maar toen eenmaal de gelijkmaker, 2-2, viel ontstond er diep in de tweede helft een begrijpelijke patstelling. Beide ploegen wensten geen risico meer te nemen en kozen eieren voor hun geld. Bij 2-2 promoveerde beide teams. Jammer voor DAW, maar wel begrijpelijk.

Trainer Rob van de Ven over deze zondag en richting volgend seizoen. “Ondanks de teleurstelling van gisteren, kunnen we terug kijken op een heel mooi seizoen. De nacompetitie was super om mee te maken en erg leerzaam voor de spelers en technische staf. Deze ervaring maakt ons zeker sterker en zullen we mee nemen richting komend seizoen. Ondanks dat we komend seizoen enkele belangrijke krachten moeten missen, zullen er weer andere spelers op staan en zullen we er alles aan doen om te laten zien dat we bij de betere teams in de derde klasse horen en blijven horen.

Mooi om te horen dat de knop snel omgaat, wij als supporters waren in ieder geval enorm trots op DAW 1. Dit smaakt naar meer zou je zeggen. We kunnen niet wachten tot de bal weer gaat rollen. Tot volgend seizoen.

Eind seizoen1516 1

Eind seizoen1516 2

Tagged under DAW 1