DAW heeft haar eerste bekerduel overtuigend gewonnen van Ravenstein. Ravenstein was geen partij voor de Schaijkenaren, DAW won met een regelmatige 0-4.

In de 8e minuut was het al raak, Marc Raaijmakers komt op links goed door een geeft een prima voorzet, Mark Megens glijdt de bal bij de 2e paal  binnen, 0-1. Halverwege de eerste helft de 0-2. Mark Megens frommelt wat in de zestien en geeft mee op Rens Wijnakker. Rens schuift de bal in de verre linkerhoek. Nog geen twee minuten later, een mooie aanval over links, Marc van Heesch geeft prima voorzet op Dirk van den Hoogen, 0-3, en de wedstrijd is gespeeld.

Na rust wisselt DAW er lustig op los, Mike van de Ven, Freek van Boekel en Corik Megens mogen minuten maken na hun wel verdiende vakanties. Het is tenslotte Corik Megens die na een foutieve terugspeelbal de 0-4 eindstand op de borden brengt. DAW speelt as dinsdag al de tweede wedstrijd, uit tegen WHV uit Loosbroek. Die ploeg verloor bij Achilles Reek met 3-2. Zaterdag as. speelt DAW in deze bekerronde thuis tegen Achilles Reek.