• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW heeft de volgende ronde bereikt van de beker. Achilles Reek kon niet worden verslagen, maar de 0-0 was voldoende om door te bekeren.


De omstandigheden waren niet optimaal. Een drukkende warmte en een stroef veld, door de droogte, waren niet optimaal voor de aanvallende partij. Achilles beperkte zich met tegenhouden, door een soort van handbalverdediging op te trekken. Het slaagde in de doelstelling om de nul te houden. Dit tot groot enthousiasme van de talrijk meegereisde supporters.


De wedstrijd was van een bijzonder laag niveau, DAW miste een paar sterkhouders en diverse veldspelers hadden een hele of halve “snipperdag”. Het gemis aan trainingsarbeid werd in de hitte bij sommige spelers duidelijk. DAW had over de gehele wedstrijd wel de beste kansen, maar Achilles zette de deur niet wagenwijd open. De pas 17 jarige Rob Linders hield zijn doel keurig schoon . Complimenten aan het adres van scheidsrechter van der Ven. Die voelde de sportieve wedstrijd perfect aan. Eindstand 0-0.


Zondag gaat het echte werk beginnen, DAW begint dan met een uitwedstrijd in en tegen Den Dungen. Dinsdag oefent het nog in Oploo tegen Excellent, aanvang 20.00 uur.

Tagged under DAW 1