• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Al in de tweede wedstrijd gelijk een prachtig affiche. Twee echte dorpsclubs ontmoeten elkaar voor een plek in de bovenste regionen. Boekel Sport won thuis van Berghem Sport en DAW uit tegen nieuwkomer Den Dungen. Bij DAW lijkt de blessure van Rik Willems lijkt mee te vallen. Rob van de Ven: “Rik kan spelen” duidelijke taal van onze oefenmeester.

Rob verder over de wedstrijd van zondag “Na de overwinning uit bij Den Dungen wachten nu een aantal pittige tegenstanders waar we het op basis van het verleden altijd zeer lastig tegen gehad hebben. Tegen Boekel Sport, Berghem Sport (beker) en Avanti'31 hebben we afgelopen jaar geen enkele wedstrijd weten te winnen. Laten dat nu net de komende tegenstanders zijn.
Ondanks een goede beginfase in de wedstrijd tegen Den Dungen zijn we het er allemaal over eens dat het beter moet en kan. Aan de andere kant zouden we hier een jaar geleden niet eens over klagen en allang blij zijn met de drie punten, dat zegt in feite al genoeg. Het gaat in de eerste wedstrijden simpelweg om het resultaat. Zodra de eerste punten binnen zijn, zal het vertrouwen toenemen en zal ook het veldspel beter worden. Ook tegen Boekel Sport staat het resultaat voorop.
Ondanks dat we niet helemaal compleet zijn, staat er een talentvolle en gretige groep. Een groep waarin veel spelers niet voor elkaar onder doen en dus iedere week opnieuw zich moeten bewijzen tijdens de wedstrijd en trainingen. Er is dus sprake van behoorlijk wat onderlinge concurrentie, waar we goed mee om moeten gaan, maar uiteindelijk zullen we daar als team alleen maar sterker van worden”.

Boekel Sport gesteund door hun trouwe fans. De supporters van DAW zijn altijd in grote getale aanwezig. Zondag wordt het uitstekend voetbal weer. Een echte grasmat, misschien wel gesproeid. Ideale omstandigheden, we kunnen niet wachten tot de aftrap.

Tagged under DAW 1