• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Op zondag 11 september nam DAW afscheid van een negental selectiesspelers, een traditie die sinds vorig jaar zijn intrede heeft gedaan bij DAW. Dit jaar werden ook de afscheid nemende dames in het zonnetje gezet, wat het aantal op negen bracht.

Deze selectiespelers hebben zich gedurende meerdere jaren ingezet voor de heren- en damesselectie. Bij de heren werden Maikel van Orsouw, Tom Appelhof en Erwin Christiaans gehuldigd. Uit handen van de voorzitter van de TC, Gerard Manders, ontvingen zij een bloemetje en werden toegesproken door Henrie Lamers. Samen speelden zij circa 40 jaar in de selectie en speelden zij 427 wedstrijden in het vaandelteam en vierden diverse kampioenschappen. Bij de dames werden Neeltje Bongers, Ivon Derksen, Janneke van Casteren, Wendy Spierings, Lieke Jacobs en Elke Appelhof gehuldigd vanwege hun verdiensten voor het damesvoetbal. Samen speelden zij vele jaren in het damesvoetbal, waar Janneke en Wendy de kroon spanden.

Gelukkig bleven velen behouden voor DAW. Als leider (Maikel, Tom en Erwin), als trainster van het G-voetbal (Lieke), als bestuurslid van de Supportersvereniging (Wendy) of als coördinator van de dames (Ivon).

 

Afscheid seniorenheren 2016

 

Afscheid seniorendames 2016

Tagged under Senioren