• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW verloor zondag van Berghem Sport, het was de eerste nederlaag in een officiële wedstrijd sinds 10-4 2016 toen thuis tegen Stormvogels. DAW zal zondag op zoek gaan naar eerherstel. Basis zal dan moeten zijn een meer dan uitstekende wedstrijdinstelling. Pas dan komen de eventuele meer kwaliteiten tot uitdrukking. Avanti’31 pakte zondag haar eerste overwinning dit seizoen. Zij zullen het goede gevoel willen voortzetten. Trainer Rob van Ven over zondag.

Rob; “Een terechte nederlaag tegen Berghem Sport, waar we simpelweg te weinig gebracht hebben. Ik denk dat we met z'n allen weer op scherp zijn gezet. Je kunt een wedstrijd verliezen, maar de manier waarop was dit DAW 1 onwaardig. Deze week hebben we prima getraind en weer even de aandacht gevestigd op basis afspraken waar we als team op terug kunnen vallen als het even wat minder gaat. Komende zondag wacht Avanti '31. Een mooie tegenstander om ons direct te revancheren”.

Zondag nog een prachtige lentedag in de herfst. Prima voetbalweer dus. Tijd voor DAW om weer eens van Avanti’31 te winnen zou ik zeggen. Komt dat zien!

Tagged under DAW 1