DAW won de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Handel met 2-1. De ploeg van trainer Henry van Wanrooij had meer verdiend. DAW speelde een slechte wedstrijd en had zomaar puntverlies kunnen leiden.

Handel startte goed en kreeg in het begin van de wedstrijd een paar goede mogelijkheden. Maar het maken van doelpunten is het hele seizoen al een probleem voor V.V. handel. Na een klein kwartier een diepe bal van Bart Vos, de bal wordt verkeerd verwerkt door een Handelse verdediger en komt bij Marc Raaijmakers. Een goede aanname en een prima afwerking, de 1-0 is een feit. Handel blijft goed voetballen en na een half uur spelen gaat een schot van Gijs Bexkens een metertje naast. Vlak voor rust de 2-0. De ingevallen Wessel Bens steekt de bal uitstekend op Corik Megens, het schot van Corik is slap, maar de bal hobbelt via een verdedigend been over de doellijn, 2-0 rust.

Na rust een nog slechter DAW. Handel voetbalt beter, maar tot echte kansen komen de blauwhemden ook weer niet. Na bijna een uur spelen de mooiste aanval van de middag. Vanaf links komt de bal via Mark Megens bij Rens Wijnakkker, Rens zijn inzet wordt gekeerd door keeper Brouwer. In de rebound, van Mike van de Ven, is Brouwer weer een sta in de weg voor de Schaijkenaren. Vlak voor tijd de aansluitingstreffer van Handel. Jaap Maarhuis tast mis bij een voorzet, Mark de Waart is ongenaakbaar. De Waart schiet de bal onhoudbaar onder Silvester Rodriques door. Eindstand 2-1.

Trainer Rob van de Ven over de wedstrijd; “een matige wedstrijd waarin we te weinig via het middenveld hebben gevoetbald. De keren dat we dat doen worden we direct gevaarlijk en scoren we ook de 2-0. De drie punten dat wel, maar voor de rest een wedstrijd om snel te vergeten”.

DAW wint een slechte wedstrijd. Volgende week naar de nummer drie op de ranglijst, Volkel. Trainer Rob van de Ven nogmaals. “tegen Volkel zal het absoluut beter moeten”. We gaan het zien.