DAW verloor deze zondagmiddag van DSC met 0-1. De nederlaag was volkomen onverdiend, DAW was beide helften de bovenliggende partij, maar vergat te scoren. Iets wat de ploeg uit Kerkdriel wel deed na een zeer discutabel moment. DSC begon met twee invallers Bas Vos en doelman Tom van Geffen waren door trainer John Laponder op de bank gezet omdat het tweetal te laat was.

DAW begon ijzersterk aan de wedstrijd, Het combineerde vlot en had de beste kansen. In de tweede minuut een voorzet van Mike van de Ven, de kopbal van Corik Megens wordt al dan niet voor de doellijn gekeerd door keeper Schippers. Vijf minuten later weer een goede kopkans voor de DAW spits, ditmaal recht in de handen van de doelman. Na een klein kwartier doet DSC iets terug. Jeroen de Groot komt op links goed door, de voorzet is prima, de inzet van Kevin Broekmeulen gaat een metertje naast. Halverwege de eerste helft een waar spervuur op het doel van DSC. Bart Vos brengt de bal tweemaal voor het doel, eerst is het Corik Megens uit de kluts, redding keeper, vervolgens de kopbal van Corik Megens, een schitterende redding van de jonge doelman. Emiel Schippers ranselt de bal onder de lat vandaan. De aansluitende hoekschop, Rik Willems kopt op het doel maar ziet zijn inzet van de lijn gehaald. Vijf minuten later komt Corik Megens schuin, oog in oog met Schippers, de doelman redt andermaal. Na een half uur een voorzet Freek van Boekel, Mark Megens schiet voorlangs. Tien minuten voor rust een strakke (te) harde voorzet van Mike van de Ven, Bart Vos kan er niet bij, de bal gaat voorlangs. Net voor rust een hoekschop van Bas van de Ven, Robbert Knipping legt de bal met het hoofd bij de 2e paal terug, Corik kopt voorlangs. DAW vergeet te scoren en gaat rusten met 0-0.

Na rust een wat defensiever DSC, het houdt de ruimtes kleiner, DAW gaat met drie spitsen proberen om nog meer druk te geven. De wedstrijd wordt wat rommeliger, DSC komt er soms gevaarlijk uit. Na een klein uur komt Kevin Broekmeulen alleen voor de DAW doelman, maar Silvester Rodriques redt bekwaam. Na een dik uur het moment van de wedstrijd. Overduidelijk wordt DAW een strafschop onthouden. Verbaasd kijkt men toe hoe vanuit de achterste linie de bal naar Kevin Broekmeulen wordt gepompt. Kevin neemt goed aan en omspeelt Silvester Rodrigues en kan vervolgens eenvoudig scoren. Geheel tegen de verhouding in, maar daar zullen ze in Kerkdriel lak aan hebben. DAW probeert alles uit de kast te halen om de gelijkmaker te forceren. Het dichtstbij komt Mark Megens, maar diens kopbal wordt van de lijn gehaald. Na vijf minuten blessuretijd fluit scheidsrechter van Haren de teams naar de douche, DAW achterlatend met een enorme kater. Einduitslag 0-1.

Na afloop de reactie van trainer Rob van de Ven; “Een zure nederlaag. Misschien was dit wel de beste eerste helft die we dit seizoen gespeeld hebben. We kregen vier, vijf 100% kansen, maar vergeten ons zelf te belonen. In de tweede helft zakt DSC nog verder in waardoor de ruimtes nog kleiner werden. We creëren minder. Tja.. en als jezelf niet scoort dan doet dat de tegenstander. Ook dat is voetbal, helaas".

Volgende week speelt DAW thuis voor de beker tegen eerste klasser Venraij. De competitie wordt weer hervat een week later, uit tegen Margriet.