DAW heeft een overtuigende overwinning behaald bij FC Uden. Met de rust was het nog 0-0, maar dankzij vier treffers van Corik Megens won DAW voor het eerst dit seizoen met grote cijfers. De overwinning was verdiend, al had FC Uden voorin een paar gevaarlijke jongens rondlopen. Maar met name uitblinker Rik Willems hield wederom de nul met zijn defensie!

DAW is sterker de eerste helft met de gure wind in de rug. Halverwege de eerste helft de eerste kans, Marc van Heesch brengt de bal voor, Niels de Groot kopt rakelings over de kruising. DAW blijft drukken maar grote kansen komen er niet, behalve dan de bijna eigen goal. Mark Megens krijgt de bal van rechts mee uit de kluts. De voorzet wordt bijna in eigen doel gewerkt. Na een half uur spelen doet FC Uden wat terug. Voormalig Festilent speler Milan Delleman heeft een mooie pass in huis naar Christiaan Schulz. Deze besluit de korte hoek te proberen, maar de bal gaat naast. Afleggen was zeer gevaarlijk geweest, voor de DAW defensie. Net voor rust een goede corner van Freek van Boekel, Robbert kopt zwaar gehinderd de bal door, Rik Willems bij de 2e paal kan de bal net niet binnentikken. Rust 0-0.

Na de pauze gelijk een ”mega” grote kans voor Mark Megens. Wessel Bens steekt de bal door het midden op Mark, maar Mark schiet geheel vrijstaand, op de benen van de keeper. Na vijf minuten een vrije trap van Freek van Boekel vanaf rechts. De bal wordt door Rik Willems achterwaarts gekopt maar kan door doelman Roel Kuilder net onder de lat tot hoekschop worden verwerkt. Twee minuten later komt DAW op voorsprong, Althans.... Freek van Boekel brengt de vrije trap vanaf rechts bij de tweede paal. Robbert Knipping kopt de bal via een rug tegen de touwen. Scheidsrechter Grens wuift het vlagsignaal weg, en wijst resoluut naar het midden. Pas op aandringen van velen besluit hij clubgrensrechter Kandelaars te horen. Tot verbazing van iedereen vanuit Schaijks oogpunt besluit hij alsnog mee te gaan in het verhaal van de grensrechter en geeft buitenspel.
DAW blijft aandringen, FC Uden blijft via met name Abdullah Ali Jama speldenprikken uit delen. Twintig minuten voor tijd dan uiteindelijk de terechte voorsprong . Wessel Bens stuurt Corik Megens weg, de spits maakt geen fout en schuift de 0-1 op de borden. Twee minuten later heeft Mehmet Gurbuz de gelijkmaker op de schoen, de bal gaat gevaarlijk net voorlangs. Een kwartier voor tijd, corner Freek van Boekel, Corik Megens kopt prachtig in de bovenhoek. 0-2. Één minuut later, Freek van Boekel stuurt andermaal Corik Megens weg. Corik schiet op een verdediger. In tweede instantie is het wel raak, glijdend maakt de spits de 0-3. De 0-4 komt vanaf rechts, de ingevallen Bart Vos heeft een knappe actie in huis legt slim af op de elfmeter. Corik Megens maakt zijn vierde eindstand 0-4.

Een zeer verdiende overwinning voor DAW. Volgende week komt koploper Venhorst op bezoek. DAW houdt dan haar jaarlijkse wildwinterkermis. Weer een goede reden om op het sportpark te vertoeven. DAW met zelfvertrouwen, dat belooft een mooie wedstrijd te worden.