DAW heeft de uitwedstrijd tegen Nulandia niet kunnen winnen. Het begon gehavend aan het duel en trof een tegenstander die het fysieke duel niet schuwde. De uitslag was min of meer terecht, gezien de kansenverhouding. Al had DAW wel het betere voetbal, over de gehele wedstrijd gezien.

Nulandia startte in de vijfde minuut met een gevaarlijke cornervariant, een lage bal, een slim overstapje en Rik Korsten schiet de bal op doel. De redding van Silvester is prima. Na dik tien minuten spelen een prachtige pass van Wessel Bens in de ruimte, aan de rechterkant, Corik Megens rond met een diagonaal schot uitstekend af, keeper Stef de Groot is volkomen kansloos. 0-1. Een minuut later is het bijna gelijk. Tom van de Ven neemt Silvester Rodriques onder vuur, maar de ervaren doelman redt bekwaam. Na een kwartier, een schietkans voor Bart Vos , maar de inzet mist venijn. Na een klein half uur brengt Tom van de Ven Rik Korsten in stelling , het diagonale lage schot wordt door Silvester met een katachtige redding gepakt. Na een dik half uur de verdiende gelijkmaker. Rik Korsten kan te makkelijk een en ander passeren en de zestien in gaan. Alleen een overtreding doet hem stoppen, de strafschop is terecht. Broer Geert maakt geen fout en schiet de bal onberispelijk binnen 1-1. Twee minuten latere komt DAW weer op voorsprong. Wessel Bens, bijzonder goed op dreef, maakt een één twee met Corik Megens. Wessel maakt het vervolgens bekwaam af. 1-2 ruststand.

Na de thee een beter DAW, de eerste kans is voor Robbert Knipping maar de blonde kruin kan net niet bij de bal. Bij DAW krijgt de medische afdeling het druk, Wessel Bens, Corik Megens en Marc Raaijmakers, moeten gaande weg het duel het veld verlaten. Mark Lamers, Marc van Heesch en Mark Megens zijn hun vervangers. Desondanks krijgt Nulandia weinig kansen en trekt het een aantal maal keihard aan de noodrem. Een vrije trap tien minuten voor tijd van Marc van Heesch spat op de lat uiteen. Vijf minuten voor tijd krijgt Tom van de Ven via een kluts de bal, geheel vrijstaand voor Silvester Rodriques, voor de voeten. Tom knalt de bal echter huizenhoog over. Een minuut later een mooie pass van Bart Vos op de opkomende Mike van de Ven de controle van Mike is goed, de inzet wordt ternauwernood gekeerd door doelman Stef de Groot. Dé kans om de wedstrijd op slot te gooien. Tja... en dan een oude voetbalwet, als jezelf enz.. een diepe bal van achteruit wordt in de zestien gepompt de bal valt op het hoofd van Juul Ruys, Silvester Rodriques ziet er niet goed uit, de bal verdwijnt in het verlaten doel. 2-2.

Jammer, slechts één punt, volgende week weer nieuwe kansen, dan komt het onbekende St Michelsgestel op bezoek. Hopelijk krijgen we weer zo’n spektakelstuk opgevoerd.