• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat zondag op bezoek bij Avanti’31 in Schijndel. Om mee te blijven doen om het kampioenschap zullen de volle drie punten mee naar Schaijk genomen moet worden. De opdracht is duidelijk, voetballen om te winnen. Niels en Silvester zijn er ook zondag nog niet bij, hopelijk sluiten zij weer aan na het carnavalsgeweld. Avanti’31 is gebrand op revanche. Alle ingrediënten voor een mooie pot voetbal zijn dus aanwezig. We spraken kort Rob van der Ven over komende zondag.

Rob; “Na twee afgelaste wedstrijden en een nederlaag tegen Boekel Sport kijken we uit naar de wedstrijd van komende zondag tegen Avanti'31. Ondanks dat we nog twee inhaalwedstrijden moeten spelen, zal de wedstrijd van komende zondag cruciaal zijn om de aansluiting te behouden. Dat Avanti'31 zich graag wil revancheren na de wedstrijd in Schaijk en de nederlaag in Handel lijkt me duidelijk. Wij zullen echter vooral naar ons zelf moeten kijken. Als we hetzelfde kunnen brengen als in de oefenwedstrijd tegen Best Vooruit dan heb ik er alle vertrouwen in. Het zal echter niet van zelf gaan, maar dat weten we maar al te goed.

Zondag wordt er droog weer voorspeld. De supporters zijn weer toe aan een overwinning. Het woord is aan de spelers. Tot zondag.

Tagged under DAW 1