DAW heeft het inhaalduel gewonnen tegen Den Dungen. Het ideale scenario was om met twee doelpunten verschil te winnen. DAW slaagde voor de test. In een aantrekkelijk duel was het debutant en invaller Siem van Merwijk die de derde treffer binnenschoot, diep in blessuretijd.

DAW begon sterk aan de wedstrijd, Corik Megens passeert in de vierde minuut enkele verdedigers maar strandt op keeper Spierings. In de rebound is het Wessel Bens die voor open doel op de paal knalt. Een paar minuten later is Bart Vos kansrijk, maar de keeper redt. Aan de andere zijde is Martin de Laat een ware plaaggeest voor de DAW defensie, sterk en uiterst behendig in de draai is de spits telkens gevaarlijk. Na een kwartier een kopbal van Corik Megens, maar de bal wordt van de lijn gehaald. Halverwege een prima schot van aanvoerder de Veer maar Silvester Rodriques voorkomt een doelpunt. Na een dik half uur mag Jeffrey Sterks een vrije trap nemen, de bal lijkt houdbaar maar verdwijnt in het doel 0-1. Tien minuten voor rust een mooie een-twee tussen Freek van Boekel en Bart Vos, de afwerking van Bart is het mindere deel van deze mooie actie. Een minuut voor rust krijgt Bas van der Ven de bal aan de rechterkant. De strakke lage voorzet wordt bij de tweede paal binnengelopen door Robbert Knipping 1-1. Nog voor rust een levensgrote kans voor Den Dungen maar Jaap Maathuis haalt de inzet van Martin de Laat van de lijn, rust 1-1.

Na rust gelijk een actie van Corik Megens, die in de zestien wordt gehaakt. Silvester Rodriques scoort zijn tweede strafschop van het seizoen, weer tegen Den Dungen, 2-1. Vijf minuten later gaat Marc Raaijmakers goed door op rechts en legt prima af op Corik Megens, vrij voor het doel, maar gehinderd schiet de spits tegen de paal. Aan de andere kant een kopbal van de Laat recht in de handen van Silvester. Na een uur weer een goede actie van Marc Raaijmakers over rechts, ditmaal is het Bart Vos die de bal niet in het doel krijgt, via een verdediger gaat de bal naast.
Hierna volgt een fase met drie mogelijkheden voor Den Dungen, tweemaal de Laat en éénmaal Thomas van Lokven. Tweemaal brengt Silvester Rodriques redding, Van Lokven schiet in het zijnet.
In de slotfase probeert DAW met man en macht het derde doelpunt te forceren, Marc Raaijmakers is er dichtbij. Maar diens inzet wordt in de korte hoek prima gered door keeper Spierings.
In de laatste minuut claimt Den Dungen nog een overtreding op de rand van de zestien, maar de goed leidende scheidsrechter van de Ven vind de duikeling van spits de Laat niks. Diep in blessuretijd gaat Corik Megens op rechts goed door, de voorzet komt bij invaller Siem van Merwijk. Het harde schot verdwijnt via de benen van de Dungense doelman in het net, 3-1 einde wedstrijd.

Door de overwinning, met twee doelpunten verschil, is een overwinning op Berghem Sport op Paaszaterdag 18.00 uur voldoende om de tweede periode te winnen. Wint DAW niet dan gaat deze naar Berghem Sport. Een echte finale!! Volgende week weer een thuiswedstrijd, tegen FC Uden. Aanvang wedstrijd, half drie.