• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW speelt zondag wederom thuis, nu tegen FC Uden. De ploeg uit Uden noord heeft met acht punten nog maar een geringe kans om degradatie te voorkomen. Maar des al niettemin had DAW het uit knap lastig tegen het team van scheidend trainer Johan van Osch. Bij DAW zijn Rik Willems en Mike van de Ven weer beschikbaar. Het geeft trainer Rob van der Ven weer keuzemogelijkheden. Rob kort over zondag as.

Rob van der Ven; “Na twee keer een achterstand, is het zondag zaak het niet zover te laten komen. Willen we mee blijven doen om de bovenste plaatsen dan zullen we moeten winnen van FC Uden. Van onderschatting mag absoluut geen sprake zijn. Natuurlijk willen we winnen met goed voetbal, maar het resultaat staat in deze fase voorop. Zeker op het lastig bespeelbare hoofdveld zal inzet, strijd en beleving bepalen wie er als winnaar van het veld komt. Niels de Groot lijkt op de weg terug en keert normaal gesproken volgende week weer terug op het trainingsveld. Voor de rest is de groep compleet en gebrand om de derde periode met een overwinning te starten”.

Uit won DAW met vier doelpunten van Corik Megens, hopelijk zijn onze spelers zondag net zo slagvaardig. Een net zo’n aantrekkelijke wedstrijd als tegen Den Dungen is de wens, voorwaarde is de enorme wilskracht en strijdlust die we afgelopen zondag zagen. DAW is er klaar voor! Komt dat zien!!

Tagged under DAW 1