DAW heeft vandaag een terechte nederlaag opgelopen tegen Volkel. Het begon voortvarend maar zakte gedurende de eerste helft diep weg. Het gehavende Volkel werd steeds brutaler en pakte terecht de winst ondanks dat clubgrensrechter van Volkel een zuiver doelpunt van DAW terug vlagde. De scheidsrechter ging er in mee.

Na een kleine tien minuten de grote kans voor DAW. Mark Megens kopt de lange bal van achteren door, Robbert Knipping komt vrij voor de doelman maar krijgt de bal niet in het net. De bal hobbelt tegen de paal. Daarna is het telkens Rens van Lanen die voor het Volkense gevaar zorgt. DAW zakt qua niveau diep weg in de eerste helft. Tot overmaat van ramp moet trainer Rob van de Ven de geblesseerde Rik Willems en Marc Raaijmakers al in de eerste helft wisselen. Na een half uur de verdiende 0-1. Een foutieve pass van Freek van Boekel op de meegelopen Bas van der Ven. De bal wordt onderschept en over de verdediging gegooid. Robbert Knipping tast mis en Dennis van de Burgt heeft een vrije doorgang naar Silvester Rodriques, de spits faalt niet. 0-1. Nog voor rust de kans op 0-2 maar dit ditmaal kan Dennis van de Burgt niet afronden, éénmaal redt Mark Megens, in de rebound schiet de aanvaller de bal voorlangs. Rust 0-1.

Na rust een wat agressiever DAW maar tot kansen komt het niet. Pas na een uur spelen, een vrije trap van Bas van der Ven. Het is Mark Megens, die half liggend, de bal in het net deponeert. 1-1. Na drie kwartwedstrijd weer slap ingrijpen van DAW zijde op het middenveld. Rens van Lanen mag er vandoor en legt af op Dennis van de Burgt die simpel zijn tweede van de dag kan maken. 1-2. DAW recht de ruggen en probeert de gelijkmaker de forceren. Slaagt daarin, maar de grensrechter uit Volkel ziet buitenspel waar vriend en vijand grote vraagtekens bij zetten. Freek van Boekel brengt de bal voor het doel bij de tweede paal. Mark Megens komt duidelijk achter zijn man vandaan en kopt snoeihard de bal tegen de touwen. Maar tot ontzetting van iedereen bij DAW gaat de scheidsrechter mee met het vlagsignaal. DAW probeert het nog wel maar de beste kans is voor Rens van Lanen, maar het schot van de spits wordt goed gestopt door doelman Silvester Rodriques.

Volkel won verdiend van DAW. Bij DAW waren er teveel spelers die hun niveau niet haalde. Volkel was voetballend en qua strijd de bovenliggende partij. Volgende week uit tegen Handel, dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden.