DAW heeft thuis gewonnen van Margriet, de overwinning was verdiend. Het was over de gehele wedstrijd, maar vooral voor rust de bovenliggende partij. De zo geroemde aanvallers van Margriet werden overklast door de solide defensie van de Schaijkenaren. Voor rust had DAW verder afstand moeten nemen. Na rust kwam Margriet uiteindelijk niet verder dan de aansluitingstreffer.

DAW begon voortvarend, in de tweede minuut, keeper van Ballegooy rommelt met de bal, spits Bart Vos kan net niet profiteren. Twee minuten later, Marc Raaijmakers wordt in stelling gebracht door een doorkopbal van Robbert knipping maar Dennis van Ballegooy redt met de voet op de inzet van de snelle aanvaller. In de zesde minuut is het dan toch raak. Vrije trap Freek van Boekel, en bij de tweede paal is het Robbert Knipping die de 1-0 tegen de touwen kopt. DAW blijft heersen en Robbert knipping kan de marge verdubbelen. Maar zijn volley gaat vrij voor het doel ruim over. Na een half uur doet Margriet iets terug maar tot een grote kansen lijdt het niet. Dannie Aragon van den Broeke schiet ruim naast en Rik Willems ruimt op in de doelmond, na een gevaarlijke voorzet. Acht minuten voor rust de 2-0. Freek van Boekel mag een hoekschop nemen en bij de tweede paal is het Robbert Knipping die de bal tot doelpunt promoveert. Rust 2-0.

In de eerste minuut van het tweede bedrijf is het een goede reflex van Silvester Rodriques, die de aansluittreffer voorkomt, op de inzet van Gijs Bouwens. Na vijf minuten een kopkans voor Mark Megens, de bal gaat een meter over. Drie minuten later redt Silvester andermaal, op de steekbal van Luuk de Haas is de doelman alert. Een kwartier voor tijd kan Bas van der Ven de wedstrijd in het slot gooien, na een prachtige aanval, is de vrije schietkans van de middenvelder een prooi voor de Osse doelman. Aan de andere kant, Margriet brengt de bal vanaf rechts in de zestien, De jonge Teun van Griensven kopt de bal op de handen van Silvester Rodriques, Silvester redt nogmaals, maar is dan kansloos op de inzet van Luuk de Haas. 2-1. Margriet probeert er nog een slotoffensief uit te persen. Maar zelfs de meegekomen doelman van Ballegooy kan de gelijkmaker niet brengen. Na drie minuten blessuretijd fluit de goed leidende scheidsrechter de Goeij voor het eindsignaal.

DAW wint overtuigend van een tegenvallend Margriet. Zondag a.s. wacht alweer de volgende klus, uit tegen DSC uit Kerkdriel. Een pittige tegenstander die nog niet veilig is. DAW is gewaarschuwd!