DAW heeft de lastige uitwedstrijd gewonnen van DSC. Het speelde niet goed, vooral de eerste helft, maar DSC brouwde er nog minder van. De warmte en het stroeve kunstgrasveld golden als excuus, toch was DAW de verdiende winnaar. Bart Vos werd matchwinnaar en haalde de hatelijke nul van het scorebord.

DAW begon goed, het schot van Marc Raaijmakers gaat in de tweede minuut echter voorlangs. Na tien minuten de enige kans voor DSC in de eerste helft, Kevin Broekmeulen zet voor maar Martijn Veldhuis kan niet afwerken. In de eerste helft nog twee halve kansen voor Robbert Knipping maar de stand blijft na een matige eerste helft 0-0

Na rust een veel sterker DAW, Bart Vos brengt de bal vanaf rechts voor het doel, net te scherp voor Marc Raaijmakers, die zijn poging naast het doel ziet verdwijnen. Na een klein uur de 0-1, Freek van Boekel steekt de bal schitterend op Bart Vos die beheerst afrondt en de 0-1 laat noteren. Een bevrijdende treffer voor de jongeling. DAW heeft gelijk de kans om de score te verdubbelen maar Marc Raaijmakers faalt op een voorzet van Bart Vos. Bart had misschien beter voor eigen kans kunnen gaan. De opvolgende hoekschop geeft een schiet kans voor Bas van der Ven, maar de bal wordt gered door doelman van Geffen. Weer een hoekschop maar het schot van Bart Vos, na de hoekschop, gaat rakelings voorlangs, waar Rik Willems net tekort komt om in te glijden. DAW vergeet te scoren en bij oude voetbalwetten kan het dan verkeerd aflopen. DSC krijgt ook halve kansjes maar weet niet te profiteren. Door de ontstane ruimte krijgt ook DAW diverse mogelijkheden maar ook daar geen succes. De mooiste actie is nog van Freek van Boekel, hij ziet de doelman te ver uit zijn doel en vanaf veertig meter probeert Freek doelman Tom van Geffen te verschalken. De doelman kan er alleen maar kijken, de bal verdwijnt net over het doel. DAW speelt de tijd vol en komt niet meer in gevaar, de goed leidende scheidsrechter Clijsen fluit na drie minuten extra tijd voor het einde.

DAW omzeilt een lastige klip in de strijd om het kampioenschap. Zaterdagavond as. om 18.00 uur de alles beslissende inhaalwedstrijd tegen Berghem Sport. DAW moet winnen om de tweede periode binnen te halen, Berghem Sport heeft voldoende aan een gelijkspel. Een geweldig kraker tegen een streekgenoot. Er wordt veel publiek verwacht, dus kom op tijd.