• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Afgelopen zaterdag was er feest. DAW behaalde de tweede periode door overtuigend Berghem Sport opzij te schuiven. Maar er is meer, DAW is koploper Volkel op één punt genaderd. De strijd om het kampioenschap is dus nog volop open. Venhorst heeft na de winterstop een matige serie neergezet. De talrijke blessures van sleutelspelers waren hier de oorzaak van, kun je wel stellen. Te hopen voor de sympathieke club uit de Peel dat er in de nacompetitie weer iedereen fit bij is. DAW reist met een complete en fitte groep naar de “Voskuilen”. Trainer Rob van de Ven over die fitte groep en de wedstrijd van zondag.

Rob “Komende zondag de lastige uitwedstrijd tegen Venhorst. Een degelijke ploeg met enkele klasbakken die voor ieder team in deze klasse een versterking zouden zijn. In de thuiswedstrijd (toen Venhorst nog koploper was) hebben we ietwat gelukkig de drie punten in Schaijk gehouden. Nu lijken de rollen vooraf omgedraaid, maar dat het een lastige klus gaat worden is zeker. Willen we in het spoor blijven van Volkel dan zullen we de serie van vier overwinningen op rij een vervolg moeten geven zondag. Wederom kunnen we beschikken over een complete groep wat toch wel uitzonderlijk is in deze fase. Complimenten gaan dan ook zeker uit naar Henk die hier een groot aandeel in heeft. Met wie we gaan starten is nog even de vraag. Wie er ook begint en/of eindigt, uiteindelijk staat wederom het resultaat voorop”.

DAW’ers, steun je club in deze cruciale fase van de competitie. Maak het slot van de competitie live mee, en ben wellicht getuige van "Schaijkse" voetbalgeschiedenis. Nog nooit speelde DAW in de 2e klasse. De weg is nog lang, dus alle hulp is welkom. Scheidsrechter deze middag is de hr. Vereijken, aanvang wedstrijd, zoals gebruikelijk, half drie.

Tagged under DAW 1