DAW heeft de vooraf lastige uitwedstrijd gewonnen tegen een strijdlustig Venhorst. Venhorst startte zonder Thijs van Sleeuwen en Tom van de Boogaart. Maar had met Luuk van de Boogaart de uitblinker op het veld in deze wedstrijd. DAW was in het eerste bedrijf de bovenliggende partij, in de tweede helft was Venhorst, vooral op basis van een enorme inzet, minstens gelijkwaardig aan de oranjehemden.

Het eerste venijn kwam van Venhorst, Sam van Lieshout knalde echter de afvallende bal tegen de lat. DAW kwam hier goed weg. Bart Vos krijgt daarna twee goede kansen maar keeper Peters, bleek tweemaal een sta in de weg. Na een klein kwartier legt Bart Vos goed af op Wessel Bens, maar Wessel stuit op de keeper de opvolgende scrimmage levert niets op. Twee minuten later de mooiste actie van de goed spelende Bart Vos, Bart verovert de bal op het middenveld, gaat goed door en ziet zijn poging tegen de buitenkant van de paal over de achterlijn verdwijnen. Aan de andere kant komt Mark van Sleeuwen vrij voor doelman Rodriques, de boogbal gaat voorlangs. Wederom Bart Vos alleen op de doelman af, het schot gaat rakelings over de lat. Tien minuten voor rust, Bart Vos neemt de bal volley, via een verdediger verdwijnt de bal onder de lat, doelman  Luc Peters kan ternauwernood de bal over het doel tikken. 0-0 rust.

Na rust een nog fanatieker Venhorst, aanjager telkenmale, Luuk van de Boogaart, onverwoestbaar stuwt de aanvoerder zijn ploeg naar voren. Het ontbreekt echter in de voorste linie aan finesse om het DAW echt lastig te maken. Na een klein uur de 0-1. Corner, indraaiend vanaf de rechterkant door Freek van Boekel, wordt eenvoudig bij de tweede paal binnengekopt door Mark Megens. Een kwartier voor tijd een makkelijk gegeven vrije trap voor Venhorst. Vanaf twintig meter krult Teun van de Putten de bal prachtig in de kruising 1-1. DAW kan weer van vooraf aan beginnen. Het gaat va-banque spelen en krijgt zijn doelpunt. Silvester Rodriques trapt de bal naar voren, Mark Megens kopt de bal door en Corik Megens schiet ineens door de benen van de keeper de bal tegen de touwen. Eindstand 1-2.

DAW speelde niet zijn beste wedstrijd van het seizoen, maar won wel. Zondag Nulandia thuis, de Nulanders vechten dan voor hun laatste, minieme kans, om rechtstreekse degradatie te ontlopen. DAW mag niets laten liggen. Tot zondag!