• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW ontvangt zondag Nulandia. De situatie van de Nulanders is verre van rooskleurig. Om rechtstreekse degradatie te ontlopen moet er gewonnen worden en dan nog is men afhankelijk van resultaten op de andere velden. Voor DAW is de zaak simpel, niets anders dan winst is wat er telt. Het strijd samen met Volkel, Margriet en ook Nooit Gedacht om de titel. Maar moet hopen op een misstap van de Volkelnaren. Daarvoor moet er wel eerst zelf worden gewonnen. Trainer Rob van der Ven over de komende wedstrijd.

Rob “Na de ietwat gelukkige overwinning tegen Venhorst staat de thuiswedstrijd tegen Nulandia op het programma. Ondanks de matige resultaten, beschikken ze over een heel aardig elftal, maar breekt het gebrek aan scorend vermogen, blessures en schorsingen ze wellicht op. In de wedstrijd in Nuland is gebleken dat ze het ons bijzonder lastig kunnen maken. Na een snelle voorsprong liepen we met momenten te snel en te ver achteruit. Een zeldzaam foutje aan onze zijde zorgde voor onnodig puntverlies in die wedstrijd. Nulandia kan vanwege schorsingen niet beschikken over Geert Korsten en Willem van Santvoort. Dat dit totaal geen garanties geeft is zondag tegen Venhorst wel gebleken. Vaak zie je dat dan juist anderen bereid zijn een stapje extra te doen. Wij kunnen helaas geen beroep doen op Marc Raaijmakers vanwege werk, voor de rest zijn we compleet en hebben we iets recht te zetten tegen Nulandia”.

DAW zal vol aan de bak moeten tegen de Nulanders. De steun van het trouwe oranje legioen in dan ook weer meer dan welkom. Scheidsrechter deze middag is de hr Straatman uit Uden, aanvang wedstrijd half drie.

Het resterend programma van de Top4:

DAW Volkel Margriet Nooit Gedacht    
Nulandia (thuis) Boekel Sport (thuis)   Nooit Gedacht (thuis)     Margriet (uit)  
St Michelsgestel (uit) Nooit Gedacht (uit) Venhorst (uit) Volkel (thuis)
Nooit Gedacht (thuis)     St Michelsgestel(thuis)     DSC (thuis)  DAW (uit)

                                    

Tagged under DAW 1