DAW verloor de laatste competitiewedstrijd van Nooit Gedacht verdiend. Het begon met op het oog van de nacompetitie met een wat gewijzigde basiself. Nooit Gedacht was beter en won met 0-2.

Het is dan ook het beter voetballende Nooit gedacht die de kansen krijgt, maar DAW kan lang de nul houden, pas in de laatste minuut voor rust zwicht het voor de Geffenaren. Inleiding is balverlies op het middenveld. De bal wordt door het midden gestoken op Bob van Iersel, die alleen op de doelman af gaat, omspeelt Silvester Rodriques, en schuift de 0-1 ruststand binnen.

Een kwartier na rust de 0-2, het is Thijn Vos die de te zachte terug kopbal afstraft. Resoluut deponeert de jongeling de bal in de touwen. Na een dik uur doet DAW wat terug, Corik Megens heeft de kans, maar in kansrijke positie weet de spits het net niet te vinden. DAW wordt wat gevaarlijker, een hoekschop van Freek van Boekel, Corik Megens komt net te kort om binnen te werken. Een kwartier voor tijd knalt Bob van Iersel de bal op de paal, DAW komt hier goed weg. DAW dringt aan om de score wat dragelijker te maken maar komt niet meer tot scoren, eindstand 0-2.

De wedstrijd stond duidelijk in het teken van heel houden en herstellen. Zondag as. moet het gebeuren, DAW speelt in een tweeluik eerst thuis tegen Sparta’18 uit Sevenum. Ongetwijfeld krijgen we volgende week een ander DAW te zien.