• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW start zondag de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen Sparta’18 uit Sevenum. Volgende week is de terugwedstrijd in Noord Limburg. De winnaar van deze tweeluik treft de winnaar van Mierlo Hout en Excellent, waar Michiel Jans uit Schaijk trainer is. Ook deze strijd gaat over twee duels. DAW is er klaar voor om de Limburgers te ontvangen, een mooie confrontatie staat ons te wachten, van twee echte dorpsclubs. Trainer Rob van de Ven over deze strijd;

Rob, “Voorafgaand aan het seizoen zouden we getekend hebben voor het behalen van de nacompetitie. Toch heerst er de laatste weken een wat minder positief gevoel. Terecht denk ik, want er had meer ingezeten. We moeten echter ook realistisch zijn en uiteindelijk hebben we de laatste periode onvoldoende gebracht. Dit besef is inmiddels aanwezig bij de gehele groep, van spelers tot kader. Alle excuses komen nu te vervallen en zondag zullen we er als collectief weer moeten staan. Laat dat nu ook net de kracht van Sparta '18 zijn. Een hechte ploeg zonder echte uitblinkers, maar vooral als team ijzersterk. Ik verwacht dan ook dat we aardig aan elkaar gewaagd zullen zijn. Het lijkt erop dat we zondag met een fitte groep aan kunnen treden, dus alle vertrouwen in een goede afloop over twee wedstrijden”.

DAW kan van iedereen winnen, voorwaarde daarbij is dat er met een enorme inzet en spelplezier gespeeld wordt. Iedereen herinnert zich ongetwijfeld die fantastische serie die vorig jaar werd neergezet in de nacompetitie. Er werd niet één duel verloren en toch werd men uitgeschakeld. Wat dat betreft hebben we nog wat te goed in extremis van de competitie. Zorg dat je erbij bent, bij hopelijk vier spektakelstukken op de groene mat. Aanvang wedstrijd om half drie, die onder leiding zal staat van scheidsrechter de hr Linders samen met de neutrale assistenten, de heren Kezer en Slavenburg.

Tagged under DAW 1