Log in

  • Gepubliceerd in Voetbalnieuws

In goed overleg is besloten om de samenwerking met Marco vd Groes als Trainer/Coach van DAW 2 aan het einde van dit seizoen te beƫindigen. Marco is dan 3 jaar actief geweest binnen onze A-selectie, waarin hij mooie reslutaten heeft bereikt.

Ook voor het huidige seizoen zijn er nog volop mogelijkheden voor DAW2, en wij hopen dat Marco, de staf en spelersgroep er nog een mooie en succesvolle tweede seizoenshelft van gaan maken!

Voor de opvolging van Marco is onderstaande advertentie opgesteld:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DAW Schaijk zoekt met ingang van het volgende seizoen een trainer voor haar tweede seniorenteam.

DAW Schaijk 2 komt uit in de reserve 2e klasse waar het op dit moment een derde plek inneemt.

Er wordt twee keer in de week getraind (dinsdagavond en donderdagavond) aanvang 20.00 uur. Ben jij die ambitieuze trainer die met een mooie mix van jonge en wat ervarener spelers kan en wil werken?

Ben jij de trainer die de juiste combinatie weet te vinden tussen gezelligheid, ontwikkeling en presteren binnen de spelersgroep?

Ben jij daarnaast in het bezit van een trainersdiploma TC3 of UEFA C?

Dan ben jij onze ideale kandidaat! 

Sollicitaties met CV kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Contactpersoon voor deze vacature: Gerard Manders, bestuurslid senioren voetbal: 06 22367633

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------