DAW speelde gelijk in een matige wedstrijd. Na een uur opende Haps de score en pas diep in blessuretijd viel de gelijkmaker.

In de eerste helft was de beste man van het veld scheidsrechter de Kleine, deze floot dan ook naar 45 minuten precies de 22 veldspelers naar de kleedkamer. Rust 0-0

Na rust een wat levendiger duel, zonder dat het hoogstaand werd. Rick van Aalst redt uitstekend op het venijnige schot in de linkerbenedenhoek. Na tien minuten gaat Bart Vos goed door over de linkerflank, de voorzet op Freek van Boekel is afgemeten, het schot huizenhoog over.
Na een uur een vrije trap vanaf links voor de “Boys” de bal valt in de kluts voor Brian Guntlisbergen, diens schot verdwijnt onhoudbaar in de touwen, 0-1. DAW laat het hoofd niet hangen en gaat op zoek naar de gelijkmaker. Rick Reijs brengt de bal in, de kopbal van Corik Megens gaat rakelings naast. DAW werkt hard maar bijna niets lukt op het hobbelige veld. Bovendien komt Haps er zo nu en dan gevaarlijk uit.
Als iedereen zich verzoend heeft met het verlies, nog een hoekschop van Marc van Heesch diep in de extra tijd. De harde strakke voorzet wordt fraai binnengekop door Corik Megens. Scheidsrechter de Kleine laat niet meer aftrappen en de 1-1 eindstand is een feit.

Het uiteindelijke gelijke spel is terecht en dankzij de wonderbaarlijke uitslagen op de andere velden, staan qua verliespunten vier ploegen exact gelijk. Zou het doelsaldo de competitie gaan beslissen? Volgende week uit naar Sparta’25. Ook dan wordt U weer verwacht.