• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Op zondag 29 april speelde DAW thuis tegen Hapse Boys. DAW JO8-1 mocht het Team van de Week zijn. Hoewel het midden in de meivakantie was, waren er toch 7 spelers aanwezig. Eentje was speciaal teruggekomen van de camping, je merkt het: de ware spirit zit in dit team.

Na het omkleden en de fotosessie was het tijd om te oefenen voor de vlaggenparade. We hadden uitgelegd wat de bedoeling was en met behulp van een speelster van FC Kunde (de tegenstanders van DAW vrouwen 1) en enkele keren overdoen hadden we het grootste vertrouwen dat de vlaggenceremonie helemaal goed zou komen. Er was nog genoeg tijd over om in de kleedkamer de 10 lastige vragen te stellen:

1. Wie vinden jullie de beste speler van DAW1?
Warempel kenden ze er twee: die werden dan ook uitverkoren: Robyen en Rick.

2. Op welke plaats eindigt DAW1 dit seizoen?
Natuurlijk worden ze kampioen!

3. Hoe was jullie wedstrijd gisteren?
Gisteren waren we vrij maar vorige week hebben we met 13-1 verloren.

4. Hoe gaat het in de competitie?
Heel goed!? Voor de winterstop hebben we alles gewonnen. Nu spelen we een klasse hoger en zijn de tegenstanders een maatje zwaarder.

5. Noem eens een mooi moment met jullie team dit seizoen.
Uiteraard herfstkampioen geworden, we hebben een eigen beker en ook heel mooi moment was tijdens de winterzaalcompetitie, toen scoorde Vince met een uittrap vanuit zijn eigen doel.

6. Welke profclub heeft jullie voorkeur?
Twee zijn er voor Real Madrid, 2 voor Ajax, 2 voor PSV en maar liefst drie spelers zijn voor Barcelona.

7. Wie wint dit jaar de Champions League?
Ook hier enige verdeeldheid, Twee kinderen houden het op Real, eentje geeft Liverpool een goede kans en maar liefst drie kinderen houden het op Bayern. Ook vind een speler dat AS Roma een goede kans maakt.

8. Wat vinden jullie van jullie leiders/trainers?
Het ging van slecht naar goed, naar heel goed. Vooral Frank is een goeje, van hem krijgen we een snoepzak.

9. Moet er nog wat veranderen aan de trainingen?
Op zich niet, we zouden graag wat langer “latje tik” doen en het partijtje mag ook best langer duren. Zelfs de hele training mag wel langer duren.

10. Wat is het lekkerste wat je in de kantine kunt kopen?
Cola light, seven up, snoepzak, maoam en een appel. Maar dat laatste hoef je niet te kopen, elke week wordt dit gesponsord door recreatiepark Hartje Groen.

Dat waren de 10 lastige vragen, mooi op tijd klaar om de spelers van DAW en Hapse Boys op het veld te ontvangen. Natuurlijk ging dit voortreffelijk en terwijl de wedstrijd begon gingen onze vrienden zelf hun partijtje doen. Toen de rust begon gingen de jongens penalty’s nemen op de reservekeeper van DAW1 Rik. Hoewel hij zijn uiterste best deed kon Rik toch niet voorkomen dat menig balletje netjes werd ingeschoten.

Toen zat het erop, na het omkleden kregen ze nog een tas met verassing mee en werden ze uitgenodigd op de tweede helft te bekijken. De tweede helft waarin DAW in de laatste minuut van de blessuretijd de 1-1 maakte en daarmee een puntje binnensleepte.
DAW JO8-1 bestaat uit de volgende spelers: Max vd Bogaert, Lars den Brok, Mels vd Heijden, Xavier v Ieperen, Jort Janssen, Henk vd Loop, Vince Theunissen en Lars v Zandvoort. De leiders zijn Mark vd Bogaert, Frank vd Loop, Martijn Theunissen en Twan v Zandvoort.

Tagged under Voetbal