• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Niks Moederdag, niks regenachtig weer! De spelers van JO8-3 moesten zondag bij DAW zijn want ze waren Team van de Week. Mooi op tijd waren ze aanwezig, eerst werd er omgekleed en uitgelegd wat de bedoeling was. Daarna was het tijd voor de teamfoto. Fotograaf Ingrid wist de kinderen een stoere en daarna een “gekke bekken” foto te ontlokken. Na de fotosessie werd er geoefend voor de vlaggenparade, want het was wel de bedoeling dat de teams op een grootse wijze op het veld onthaald werden.

Ook het oefenen verliep gladjes er was zelfs nog tijd over voor de 10 lastige vragen aan het team:

1. Wie vinden jullie de beste speler van DAW1?
Nou niet zo moeilijk: “Dat is mijn broer Robyen”! Ook Mark Raaijmakers werd genoemd maar die speelt niet mee omdat hij met zijn pols in het gips zit.

2. Op welke plaats eindigt DAW1 dit seizoen?
Op de tweede plaats

3. Hoe was jullie wedstrijd gisteren?
We hebben goed en met 9-9 gelijk gespeeld

4. Hoe gaat het in de competitie?
In eerste instantie werd er slecht geroepen, maar na enig tellen (2 gewonnen, 2 gelijk en een paar verloren) valt het allemaal wel mee. Ook de leiders vinden dat ze lekker meedoen.

5. Noem een mooi moment met jullie team dit seizoen
Nou de absolute topper was het buikschuiven in het kleedlokaal. Maar ook de uitreiking van “The man of the match” trofee na elke wedstrijd wordt ook zeer gewaardeerd.

6. Welke profclub heeft jullie voorkeur?
Drie zijn er voor Ajax, 2 voor PSV en maar liefst 4 kinderen kiezen voor (profclub!) DAW.

7. Wie wint dit jaar de Champions League?
Nadat verteld werd wie er in finale staan werd massaal voor Real Madrid gekozen.

8. Wat vinden jullie van de leiders en trainers?
Er werd van alles geroepen en de volgende opmerkingen konden worden genoteerd: leuk, streng en soms boos.

9. Moet er nog wat veranderen aan de trainingen?
Het partijtje aan het einde mag best langer en doen we een keertje “kontje rossen”?

10. Wat is het lekkerste wat je in de kantine kunt kopen?
Appel, snoepzak, chips en AA.

Na de 10 lastige vragen was het tijd voor het echte werk. Beide teams werden op voortreffelijke wijze onthaald op het veld en toen de wedstrijd begon gingen de kinderen hun eigen partijtje spelen op het trapveldje. In de rust werden nog penalty’s genomen op gelegenheidskeeper Mark Lamers. Deze had de grootste moeite om de fraai ingeschoten ballen te keren. Toen zat het erop, na het omkleden en nog een tasje met verrassing werden ze uitgenodigd om de tweede helft te bekijken. Het was een leuke middag.

DAW JO8-3 bestaat uit de volgend spelers: Cas Albers, Thijs Geurts van Kessel, Pim van der Heijden, Meris Karisik, Siebe Megens, Fenne van Son, Teddie van Son, Senna de Swart en Zef van Vugt. De leiders zijn Toby van Druten, Thieu Geurts van Kessel, Herbert van der Heijden en Kenny van Son.

Tagged under Voetbal