DAW heeft met ruime cijfers gewonnen van Stormvogels'28. Het werd 5-0 de doelpunten vielen allen na rust, Bart Vos 3 maal en Corik Megens 2 maal waren trefzeker. Volgende week begint de nacompetitie. DAW begint zondag met een uitwedstrijd in Budel.

De eerste helft was een gelijk opgaande strijd, aan Stormvogels zijde viel het behendige spel van Loyd Kooiman op die een paar keer gevaarlijk doorkwam aan de rechterkant maar tot een doeltreffende afronding kwam het niet. In de eerste helft ook nog kansen voor DAW, Corik Megens had de 1-0 op de schoen tweemaal zelfs. De mooiste aanval werd vijf minuten voor de rust geplaatst. Freek van Boekel bedient Corik Megens aan de rechterkant, de voorzet van Corik is precies, de afronding van Bart Vos niet, redding doelman Mark van den Burg. Rust 0-0

De regen komt met bakken uit de hemel en ook de doelpunten blijkbaar. Prachtige één twee tussen Freek van Boekel en Bart Vos de harde strakke zuiver, is raak 1-0. Na een uur Bart Vos aan de rechterkant, het stifje voorbij de keeper en Corik Megens maakt zijn 15e van het seizoen. Het brengt Corik in een prachtig rijtje topscoorders in de DAW geschiedenis, maar daarover later in een apart item meer op deze site of ons clubblad. Acht minuten later de vrije trap van Freek van Boekel, via de doelman op de lat. Weer twee minuten later dan toch de 3-0. Bart Vos heeft de bal op twintig meter van het doel, het schot wordt van richting veranderd en verdwijnt met een boogje over de Mark van den Burg. Een kwartier voor het einde Siem van Merwijk stuurt Robyen van der Heijden weg. de voorzet van Robyen is strak en zuiver, Bart Vos glijdt zijn derde doelpunt van de dag binnen. Het slotakkoord is voor Corik Megens, Yuri van de Venne speelt Corik Megens aan, Corik passeert enkele tegenstanders en schiet in de korte hoek raak. De goede scheidsrechter Bloemen fluit, juist voor het zware onweer de ploegen naar binnen. Eindstand 5-0.

DAW won met ruime cijfers, speelde bij vlagen goed voetbal, het reist met een goed gevoel af naar Budel, waar zondag de plaatselijke SV Budel wacht. De oranjehemden eindigde op de tweede plaatst op gepaste afstand van kampioen Mierlo Hout. Om de promoveren naar de tweede klasse moet men drie wedstrijden winnen. We gaan ervanuit dat er vele Schaijkenaren de reis naar Budel gaan maken.