DAW won van Heeswijk, de eerste helft was in het voordeel van de Heeswijkers, in de tweede helft was DAW veel te sterk, het ging “er op en erover”. Dat de score hoger had moeten uitvallen was het enige minpuntje deze middag.

Het eerste wapenfeit kwam van Heeswijker Danny Aarts, maar het schot gaat rakelings naast het DAW doel. Aan de andere kant schiet Bart Vos de bal rakelings langs de paal. Na negen minuten, DAW verliest een duel op het middenveld, de bal komt voor de voeten van Stef Adank, met een droge fraaie curvel verdwijnt de bal snoeihard achter DAW doelman Rick van Aalst. 0-1. DAW voetbalt aardig maar bijt niet door. Halverwege het eerste bedrijf, een lange bal op Rutger van der Burgt. Lage voorzet bij de 2e paal, Sten van den Berg komt net tekort. Na een dik half uur mooie combinatie tussen Robbert Knipping en Mike van de Ven, voorzet Mike op Bart Vos, de kopbal gaat voorlangs. Vlak voor rust, Stef Adank zet voor, bij de 2e paal komt Gerke van de Akker goed voor zijn man, DAW mazzelt, de bal gaat hard voorlangs. Rust 0-1.

Na de pauze, Rob van de Ven brengt Roel Janssen, en net als bij zijn eerdere invalbeurten, zorgt Roel direct voor gevaar en opwinding. Vier minuten na rust, Roel Janssen aan de linkerkant, fraai “nummertje”, de inzet met links wordt gestuit door doelman van Zutphen. Een minuut later hoekschop Freek van Boekel, Corik Megens raakt de binnenkant van de paal, in de scrimmage is Bart Vos de winnaar en kogelt de gelijkmaker op de borden, 1-1. Na tien minuten, Bart Vos bedient Siem van Merwijk, de inzet van Siem, redding doelman van Zutphen, in de rebound is DAW niet alert. Na een uur een actie van achteruit, Mark Megens bedient Siem van Merwijk, de voorzet, bij de 1e paal is Corik Megens attent, maar doelman van Zutphen redt andermaal.
DAW blijft aanvallen, Bart Vos opent op Siem van Merwijk, de voorzet van Siem valt gevaarlijk op de lat. Achttien minuten voor tijd, magnifieke bal van Freek van Boekel, cross, over de verdediging, de aanname van Siem van Merwijk is uitstekend, de afronding beheerst. Siem schuift de bal onder doelman van Zutphen door, 2-1. Tien minuten voor tijd, Corik Megens onderschept de bal, komt vrij voor het doel, is onbaatzuchtig en speelt Bart Vos aan. Net voor de voeten van Bart glijdt een blauwhemd de bal van de voeten. Scheidsrechter van de Ven negeert het vlagsignaal van grensrechter Langenhuijsen, verbaal geweld, direct rood voor Dirk Verdonk van Heeswijk. Het slotakkoord is voor DAW, Corik speelt Roel Janssen aan, actie buitenlangs, de inzet met links verdwijnt op de paal. De goed leidende scheidsrechter van de Ven fluit de beide partijen naar de douche, eindstand 2-1.

DAW overtuigde, net als vorige week in de 2e helft. Volgende week weer een thuiswedstrijd. Dan komt Venhorst op bezoek. De ploeg van trainer Joost Janssen, verloor thuis dik van Helvoirt, 1-4 en zal uit zijn op eerherstel. DAW wil een gevolg geven aan de goede seizoenstart. Kortom, weer een spektakelstuk?