DAW heeft de uitwedstrijd tegen SBV uit Haren gelijkgespeeld. Na 90 minuten voetbal stond er 0-0 op het scorebord. Een uitslag waarmee DAW uiteindelijk goed wegkwam. Dankzij uitmuntend keeperswerk van Rik v.d. Linden bleven de Schaijkenaren een
tegentreffer bespaard.

Al in de beginfase kreeg DAW een nieuwe tegenslag te verwerken op het gebied van blessureleed toen buitenspeler Dirk v.d. Hoogen uitviel. Jeroen v. Dijk was zijn logische vervanger. De ziekenboeg begint inmiddels aardig vol te stromen en de Schaijkse verzorger maakt inmiddels overuren. Na een kwartier voetbal in Haren viel het eerste gevaarlijk moment te noteren. Een snelle vrije trap van
Erwin Christiaans op Brian Peters werd gevolgd door een goede voorzet op Bas v.d. Ven die de bal op het Harense doel volleerde, maar de keeper redde bekwaam. Een tiental minuten later liet Haren voor de eerste keer van zich horen. Een diepe bal op Roy Mezenberg hobbelde via de kluts naar het Schaijkse doel, maar daar stond Geert Loeffen om de bal weg te werken. Een minuut later
gaf Bas v.d. Ven een voorzet op Brian Peters, maar deze kwam net enkele centimeters in lengte tekort om op doel te koppen. Deze fase van de wedstrijd zou de beste van DAW blijken want een minuut later werd na een combinatie tussen Rob Vos en Erwin Christiaans de bal voor het doel gegeven, maar een tweetal schoenmaten kwamen de Schaijkse voorwaartsen tekort om af te werken..
Het laatste wapenfeit van DAW uit de eerste helft was van Brian Peters die na een individuele actie met zijn linkerbeen afvuurde, maar wat uiteindelijk een relatief makkelijke prooi voor de keeper werd. DAW zwijnde in de extremis van de eerste helft. Een standaardsituatie van DAW mondde uit in de grootste kans van de eerste helft. Menno Hornmann kreeg de bal toegeschoven van zijn collega-spits en had de hoek voor het uitzoeken. Hij had echter niet meer gerekend op doelman Rik v.d. Linden die een puike redding afleverde waardoor de brilstand gehandhaafd bleef.

De tweede helft voetbalde DAW ver onder de maat. De eerste kans was nog wel voor DAW (kopbal van Rik Willems verdween over het vijandelijke doel), maar daarna was het Haren wat de klok sloeg. Dat wil zeggen: vooral bij balverlies van DAW. De ploeg uit Schaijk ging teveel lopen met de bal aan de voet waarna SBV het speeltuig vaak over kon nemen. De razendsnelle omschakeling bracht de ploeg van Jurgen van Wanrooij diverse keren in de problemen. Maar gelukkig voor alles wat DAW een warm hart toedraagt, hadden de spitsen van SBV het vizier niet op scherp staan. Maar dit was zeker ook de verdienste van de Schaijkse doelman. DAW
had in de persoon van keeper Rik v.d. Linden de persoon aan wie het te danken was dat er deze middag geen treffers vielen op sportpark Elzenbos.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen GVV’57 op het programma. Hopelijk kunnen er dan weer drie punten aan het totaal toegevoegd worden. Op dit moment bezet DAW de tweede plaats op de ranglijst met één punt achterstand op SES uit Langenboom.