Vianen Vooruit tegen DAW, bleef zoals het begon, 0-0. Het was de juiste afspiegeling van de krachtverhoudingen op het veld. DAW had in het eerste bedrijf wat kansen, beide partijen in de 2e helft.

Roel Janssen had in de achtste minuut de openingstreffer op de schoen, onderschepping Freek van Boekel, Roel alleen voor de doelman, het tikje hobbelt naast de paal. Na een kwartier voorzet Freek van Boekel vanaf de rechterkant, de kopbal van Siem van Merwijk wordt makkelijk onschadelijk gemaakt door keeper Loeffen. Na een half uur Mike van de Ven stuurt Siem van Merwijk op avontuur, het vliegende schot wordt wederom gepareerd door doelman Remco Loeffen. Het enige kansje in de eerste helft voor Vianen is de kopbal van Rik Willemsen, vlak voor rust.

Tien minuten na de pauze, de hoekschop van Thomas van de Sanden, Bas van der Ven haalt de kopbal van Jeroen Bardoel van de lijn. Na een uur schiet Wouter Evers in gevaarlijke positie de bal in het zijnet. Vijf minuten later aan de andere zijde, Freek van Boekel, rand zestien draait zich vrij, het schot met links wordt van richting veranderd, het is net te traag, keeper Loeffen brengt op tijd redding. Een kwartier voor tijd, Siem van Merwijk komt goed door, gelanceerd door Freek van Boekel, over de rechterkant, het diagonale schot verdwijnt net naast het doel. Klein kansje Vianen aan de andere zijde maar Tyrone Burgers ruimt het leder uit de gevarenzone. Eindstand 0-0

Een zwaar veld en fysiek sterke tegenstander, DAW bleef vrij moeiteloos overeind. Volgende week komt het fysiek sterke SSS’18 op bezoek. De ploeg uit Overloon pakte de koppositie door Helvoirt huiswaarts te sturen met een nederlaag. Ook volgende week, aanvang wedstrijd 14.00 uur!