Met te weinig spelers vertrok DAW 10 deze druilerige herfstzondag naar het buurdorp Ravenstein alwaar op het hoofdveld (!) werd aangetreden tegen de plaatselijke veteranen uit Ravenstein. Dit zeg ik met respect want bij Ravenstein liepen er een paar die vroeger en nog steeds een aardige bal kunnen raken. De namen van Patrick Suppers, Angelo van Orsouw en Ian Bakker zullen de oud DAW 1 spelers zeker nog wat zeggen.

DAW 10 niet in hun sterkste formatie deze ochtend had dan ook zeker niet het beste veldspel maar wel de betere kansen. En als het vizier van bij niet met name genoemde spelers een klein beetje op scherp gestaan had dan waren de 3 punten mee naar d'n Heuvel genomen. DAW 10 kwam naar 23 minuten spelen op voorsprong JW Vark speelde op de middenlijn dwars door het midden Jan Janssen aan. Deze draaide van zijn tegenstander weg en haalde van 30 meter verwoestend uit tot ieders verbazing zeilde de bal wellicht houdbaar voor de Ravensteinse doelwachter in de touwen 0-1! Na een 30 minuten voetballen kreeg frank Jilisen de bal door de verdediging heen gespeeld en ronde bekwaam af 0-2. Ravenstein bleef het doel van DAW bestoken zonder echt kansen te creëren Maar vlak voor rust was het de Hr v Orsouw die de bal verlengde en de 1-2 liet aantekenen. Een echte spitsen goal. Na het slechtste bakje thee ooit gedronken te hebben. Kwamen voor de 2e helft het moeras weer op. Wat een baggerveld maar dit ter zijde. DAW was nog maar nauwelijks bekomen van de thee of de 2-2 en de 3-2 lagen in het net. Een grote nederlaag lag in het verschiet Ravenstein combineerde als het een lieve lust was. Met enig fortuin bleef het 3-2 en zoals de voetbalwet luid als je ze zelf niet maakt dan...... juist! Een vrije trap toegekend naar een handsbal. De bal lag op een meter of 33,49057 mtr normaal gesproken een te grote afstand voor een reële kans tot succes maar onze linksbuiten dacht daar kennelijk anders over met veel bravoure ging hij achter de bal staan. Met een hard schot probeerde hij de doelman te verschalken en je raad het al de bal ging naast. Of toch niet, Dennis Burgers verlengde op het laatst de bal met zijn hoofd en de 3-3 was een feit. Na de 3-3 kreeg DAW zelfs nog kansen op meer maar het bleef bij dit zwaarbevochten punt. Joop bedankt voor het meedoen.