DAW heeft met 1-0 gewonnen van Hapse Boys. De wedstrijd begon gelijk op met weinig kansen voor beide teams. Na een half uur spelen een schot van Freek van Boekel in de handen van de keeper. Net voor rust wordt Rick van Aalst op de proef gesteld, in de omschakeling kan DAW net niet gevaarlijk worden.

Na de pauze, een kwartier in de 2e helft voorzet Wessel Bens Mark Megens kopt de 1-0 binnen. Tien minuten voor het einde, voorzet Wessel Bens de verdediger van Haps werkt de bal tegen de eigen paal. vlak voor het sluiten van de markt, nog een grote kans voor Haps maar de linkeraanvaller schuift de bal langs het doel.

Volgende week weer om het “echie”, DAW reist dan af naar het Limburgse Tegelen, waar het SC Irene zal ontmoeten.