• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Sport Staalt Spieren, betekent SSS’18 voor de quizzers onder ons. Het is de trotse koploper uit Overloon die naar Schaijk komt. Ruud Vermeer, de trainer van SSS´18 heeft zijn zaakjes zoals altijd goed voor elkaar. Een ijzersterke voorhoede is één van de wapens van SSS´18. De verdediging van DAW is gewaarschuwd. Een prachtig moment voor de promovendus DAW, om SSS´18 te ontmoeten. Geheel op oorlogssterkte en met twee overwinningen op zak, is de grootste druk van de ketel. De tweede periode is ook nog van belang in deze wedstrijd, DAW heeft nog een minieme kans, SSS´18 is de grote favoriet. Trainer Rob van der Ven over zondag.

Rob ”Na twee ruime overwinningen wacht komende zondag een interessante tegenstander van ander kaliber. SSS'18 dat na de nederlaag tegen Heeswijk van afgelopen zondag iets recht zal willen zetten. Maar wij kijken vooral naar ons zelf en zijn blij met zes punten uit de laatste twee wedstrijden, waardoor het verschil naar de onderste teams gemaakt lijkt te zijn. Dit betekent dat we wat vrijer kunnen voetballen, maar willen we ons ook echt kunnen meten met de top zes uit deze klasse, dan zijn er nog volop verbeterpunten waar we aan moeten werken. Tegen Sportclub Irene, maar ook Sparta'18 hebben we bijvoorbeeld veel te veel kansen weggegeven. Gelukkig was Rick op die momenten wel scherp anders had het er zomaar anders uit kunnen zien. Kansen die er tegen andere spitsen, zoals die van SSS'18, waarschijnlijk wel in zullen gaan. Zaak om de organisatie beter weg te zetten en onderling meer samen te werken. Een mooie uitdaging die we de komende twee weken met vertrouwen tegemoet gaan".

DAW speelde in het verleden 4X eerder een thuiswedstrijd voor de competitie tegen SSS’18/Overloon Het won 4 maal!

11-02-1962      DAW – Overloon 4-2 Mari van der Heijden 2X Gerrit van Griensven 1X Willy van Boekel 1X
07-09-1969      DAW- Overloon 3-1 3X onbekend
22-11-1970      DAW – Overloon 2-1 2 X onbekend
07-01-1977      DAW – SSS’18 Theo van der Linden 2X Mari Jansen 2X


Resultaten uit het enz… Zondag een nieuwe pot na dik veertig jaar. Scheidsrechter deze middag is de hr Sander Huijs uit Meterik. Allen een sportieve en leuke wedstrijd gewenst.

Tagged under DAW 1