• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Beste voetballers/voetbalsters,

Het seizoen gaat bijna de laatste maand in. Dat betekent ook dat we binnenkort starten met de teamindelingen voor komend seizoen. Uiteraard hopen we dat iedereen nog altijd geniet van het spelletje en ook komend seizoen de voetbalschoenen weer onderbindt.

Junioren

Voor de jeugd zijn de ‘ja-nee formulieren’ uitgedeeld. Deze kunnen bij de leiding worden ingeleverd. Op de formulieren kun je aangeven of je doorgaat dan wel stopt. Graag ook de gegevens (NAW, telefoonnummer, e-mailadres, bankrekeningnummer) controleren, zodat we de ledenadministratie op orde hebben.

Senioren

Voor de senioren zijn geen formulieren uitgezet. Afmeldingen kunnen, uiterlijk op 5 mei, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden gestuurd.

Bij geen reactie wordt je voor het seizoen ’19-’20 ingedeeld en gaan we er daarmee vanuit dat je doorgaat.

(Eventuele wijzigingen van de gegevens kunnen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Contributie.

De contributie wordt ook komend seizoen in twee termijn via automatische incasso afgeschreven.

Als je komend seizoen actief lid bent, is de regel (vastgesteld in de statuten) dat je een heel seizoen contributieplichtig bent, ook bij tussentijds stoppen.

 

Sportieve groet,

De technische commissie van DAW Schaijk