Ook de tweede bekerwedstrijd van DAW 1 werd verloren, nu was Quick 1888 uit Nijmegen, de meerdere van de Schaijkenaren. Beide ploegen kregen volop kansen, maar Quick wist er drie te maken en DAW geen.

In de vijfde minuut stuit Siem van Merwijk, in kansrijke positie op de doelman, drie minuten later aan de andere zijde een voorzet valt tussen de verdediging en de keeper, Mark Megens mist, Soufian Boukali niet, 0-1. Tien minuten voor rust, voormalig profspeler Engin Güngor (voornamelijk 2e en derde niveau Turkije) neemt de hoekschop, Lars Janssen komt hoog boven iedereen uit en scoort met het hoofd. 0-2 Nog voor rust twee kansen voor DAW, Siem van Merwijk en Corik Megens weten het net niet te vinden.

Na de pauze is er een stuk minder te beleven, tien minuten voor tijd twee kansen voor DAW, Max Ruiters, vanuit de draai een meter naast de paal. In dezelfde minuut stuit Siem van Merwijk op doelman Verstegen, Max Ruiters komt net tekort om binnen te tikken. Het slotakkoord is voor de Nijmegenaren, Mike Lemmers schuift de lage voorzet van Taher Taher Agha binnen. Eindstand 0-3.

Volgende week naar het lommerrijke Beek Ubbergen. Een noviteit voor DAW, BVC’12 was nog nimmer een tegenstander van onze hoofdmacht. We gaan het zien.