DAW ging met drie punten naar huis in en tegen Helvoirt. De overwinning was over de gehele wedstrijd gezien terecht. De eerste helft was DAW de betere ploeg met de meeste kansen, in de tweede helft was Helvoirt de betere, maar DAW kreeg de beste kansen. Diep in de tweede helft scoorde Corik Megens de winnende.

In de vierde minuut een geblokt schot van Bart Vos, de corner die niets oplevert. Zes minuten later, Roel Janssen van twintig meter, het schot een metertje over het doel. Na een dik kwartier, corner Siem van Merwijk vanaf de rechterkant, de kopbal van Corik Megens op de kruising. Na een half uur doet Helvoirt iets terug het schot gaat echter voorlangs het doel van Rick van Aalst. Het verdere verloop van de eerste helft, DAW de betere ploeg, maar tot grote kansen komt het niet. Ruststand 0-0.

Na de pauze komt Helvoirt sterk uit de kleedkamer, het zet DAW vast op eigen helft en probeert een doelpunt te forceren. De gevaarlijke Rico de Laat wordt echter uit de wedstrijd gehouden door de sterk spelende Robyen van der Heijden. Tot grote kansen leidt het offensief dan ook niet. Sterker nog, naarmate de wedstrijd vordert komt DAW er steeds gevaarlijker uit. Men weet vaak net niet de laatste pass te vinden voor grote kansen. Na driekwart wedstrijd een mooie aanval van DAW, uiteindelijk Siem van Merwijk op Bart Vos, Bart schiet de bal over het doel. Tien minuten voor het einde, Bart Vos steekt de bal door het hart van de Helvoirste defensie. Corik Megens is sterk en schiet de bal diagonaal in de verre hoek, 0-1! Drie minuten voor het einde, Roel Janssen op avontuur door het midden, alleen op de keeper af, de afronding is tweemaal niet doeltreffend, vermeend hands wordt weggewuifd. Twee minuten voor het einde voorzet Helvoirt vanaf de linkerkant, Rico de Laat net voor zijn man bij de eerste paal maar de inzet verdwijnt in het zijnet. Na vier minuten blessuretijd fluit scheidsrechter Maik Opsteen de heren van het loodzware veld.

Overwinning op zak en op naar de volgende klus. Zondag wacht Venhorst ook daar tegen zullen wederom de mouwen moeten worden opgestroopt om tot winst te komen.