DAW heeft thuis gewonnen met 1-0 van Venhorst, in een slechte wedstrijd was het Mark Megens die uit een corner de matchwinnaar werd.

Nauwelijks kansen voor beide partijen, slordig spel, veel balverlies. Na een half uur een mooie actie van Corik Megens, rand zestien kapt Corik het “vijfje” naar zijn linkerbeen, het harde schot gaat rakelings langs de paal. Net voor de pauze geklungel achterin bij Venhorst, Roel Janssen komt vrij voor Mickey van der Cruijsen, schiet tegen de keeper aan, in de rebound te zacht in de hoek, Luuk van den Boogaard brengt redding op de lijn. 0-0 rust.

Na rust een iets sterker Venhorst, zonder dat er kansen komen. DAW neemt het initiatief weer over. Na een uur komt invaller Noah van Deijne vrij, ziet de keeper ver voor het lege doel, de lob is net niet hoog genoeg. Van der Cruijsen vangt de bal. Tien minuten later, Huib van Merwijk op Mike van de Ven, Mike heeft een goede actie op de rechterkant, de voorzet wordt snoeihard met een snoekduik door Corik Megens naast het doel gekopt. Een kwartier voor het einde, strakke indraaiende hoekschop van de goed ingevallen Noah van Deijne, Mark Megens kopt raak bij de 2e paal, 1-0. Venhorst probeert de gelijkmaker te forceren. De eerste kans is voor Rens van Sleeuwen , maar het schot is te zacht en recht in de handen van Rick van Aalst. In de allerlaatste minuut, aan de rechterkant, een voorzet die voor de DAW doelman ploft, Thijs van Sleeuwen kan er net niet bij. Na vijf minuten extra tijd houdt scheidsrechter Schelsema ermee op. DAW drie punten rijker.

Na een moeizame start van de competitie vallen de punten richting DAW. Volgende week op bezoek bij Real Lunet, de Vugtenaren vallen tegen in de competitie. Kansen voor DAW? We gaan het zien zondag as.